Polaczysko Posted December 3, 2018 Report Share Posted December 3, 2018 Witam na wstępnie chciałem zaznaczyć żeby mnie nie oceniać po przeczytaniu tego posta. Rozwodze się. Mieszkanko osobno z żona. Jets pewna osoba w USA która przyleciała tydzień temu do mojej zony na wizie turystycznej i zostaje do końca stycznia. Osoba ta zniszczyła moja rodzine, tak po krotce historia jest o wiele za długa żeby ja tutaj opowiedzieć. Otoz chodzi mi o to ze wiem ze będzie tu pracowała nielegalnie, ( jak przesiedzi to dobrze) prawdopodobnie będzie chciała ( moja żona) załatwić jej papiery i dlatego weźmie z nią ślub. pytanie brzmi: co mogę zrobić żeby ta osobę wyrzucić ze stanów, deportować, żeby nie miała tu wjazdu? Ps ja jestem ma zielonej karcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted December 3, 2018 Report Share Posted December 3, 2018 Chciałoby się powiedziec: prawdziwe polaczysko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarthisius Posted December 3, 2018 Report Share Posted December 3, 2018 Juz pisalem odpowiedz, ale stwierdzilem ze najpierw sobie zrobie kawe i moze to byl dobry pomysl. 22 minutes ago, andyopole said: Chciałoby się powiedziec: prawdziwe polaczysko. @andyopole zamiast komentowac, wez prosze zadaministratoruj i po prostu zamknij ten temat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted December 3, 2018 Report Share Posted December 3, 2018 Juz mnie ktos wyreczyl. Nie chcialem zamykac, niech ludziska poczytaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.