dan Napisano 10 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2005 A wiec tak: - primo: jeszcze raz powtarzam - zadnej paniki sial nie bede, wierze, ze wszystko uda sie kazdemu w najwyzszym stopniu, tak tahoewcom, jak i moheganowcom, ale pewne sygnaly zostaly przeze mnie zaslyszane i dlatego sie z wami nimi podzielilem, - po drugie primo: nigdy nie slyszalem, azeby Harrah's wydawal kokretne job offery!! mam paru znajomych, ktorzy byli w tym wlasnie kasynie w roznych miejscach USA i KAZDY z nich konkretna pozycje otrzymal dopiero na miejscu. zreszta, moze sie myle, ale taka jest domena wiekszosci kasyn, szczegolnie na zachodzie... - po trzecie primo: co do tych roznych terminow ewentualnego wyjazdu... przezyjmy niedziele ( to do tahoewcow ) i poczekajmy do poniedzialku. verte!
dan Napisano 10 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2005 Sorry, ze tak wam tu nudze, ale naszlo mnie jezcze jedno pytanie: czy ktolkolwiek z was zalatwial juz cokolwiek w kwestii pt.: "bilet lotniczy do USA"?? A jesli tak, to na kiedy, czy przez firme, czy indywidualnie?? Chodzi o optymalne rozwiazanie. Acha, dzis pogadam z harrah,sowcami, tyle, ze z Luizjany, moze sie czegos dowiem, tego tam tego. Pozdrowienia!!
justiki Napisano 10 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2005 [ - po drugie primo: nigdy nie slyszalem, azeby Harrah's wydawal kokretne job offery!! mam paru znajomych, ktorzy byli w tym wlasnie kasynie w roznych miejscach USA i KAZDY z nich konkretna pozycje otrzymal dopiero na miejscu. zreszta, moze sie myle, ale taka jest domena wiekszosci kasyn, szczegolnie na zachodzie... To dziwne, bardzo dziwne, gdy ja swojego czasu mialam interview z ludzmi z Harrah'sa na Work&Travel to na moim job offer widniala przydzielona konkretna pozycja. Tudziez na job offer mojej siostry. Wczesniej jechalam do Tahoe, do innego kasyna (Horizon) i na ofercie pracy z tego kasyna rowniez mialam przydzielona pozycje pracy. Szczerze mowiac w Stanach bylam trzy razy (zawsze na zachodzie) i jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie miec wystawionego job offer bez konkretnej pozycji :?
-zywiec- Napisano 10 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2005 Jedna uwaga na H2B Harrah's jeszcze nigdy nie organizował wyjazdów wiec przestańcie gdybać bo trochę to śmiechem zalatuje Co do różnych terminów wyjazdów ( to MS ma dostać 200 pracowników to wiadomo ze nie weźmie wszystkich od razu - co nie ? ) Harrah's ma 20 (albo 40 nie pamiętam ) wiec procedury z tego powodu jak i z tego ze pierwszy ras organizuje H2b ma inne , a i jeszcze jedno Harrah's ma w Tahoe 3 kasyna należące do ich szerokiej sieci wiec rozrzut może być duży -- np. ja na bank nie dostane pracy w Harrashie pracy bo tam niema facetów serwerów . tyle ode mnie pozdro i przestańcie sie zamartwiać na zapas bo zachowujecie sie jak byście pierwszy raz z domu wyjeżdżali :wink:
anan kofan Napisano 10 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2005 Dzieki za twoje dobre rady,ale bede sie martwil szczegolnie ze biore kredyt na wyjazd i musze go zaczac splacac juz za miesiac i znajac rozne firmy nie jestem takim optymista jak ty.
dan Napisano 10 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2005 No wlasnie. puenta dobra popisal sie -zywiec-. Nie ma sie co zamartwiac na zapas, kazdy ma swoje poglady na rozne kwestie zaslyszane tu i owdzie badz przeczytane tam czy siam, wiec niech tak pozostanie. Pewnie wszyscy za jakis czas bedziemy smiac sie z tych dywagacji tutejszych. Oby... HAHA!!
-zywiec- Napisano 10 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2005 :shock: Nie miałem zamiaru nikogo urażać ani obrażać Ale sami wiecie że niema takiej firmy która jest super idealna i każda robi jakiś kłopoty ( wiemy to wszyscy ) Jak ktoś chce jechać w spokoju i z wszystkim dopiętym już podczas pierwszej wizyty i jedzie na "Markety " ale różnice tez wszyscy znamy Będzie dobrze i tyle ja wcale nie mowie żeby wszystko olewać ale bez przesady wiec głowa do góry
karolekkk Napisano 11 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2005 hej wszystkim, wie ktoś może kiedy będą wyniki niedzielnego job offer do mohigana? Miały być środa/czwartek a tu nic...
anan kofan Napisano 11 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2005 Ja wczoraj słyszalem ze beda w poniedzialek,ale tak naprawde to dopuki nie przyjdą możemy sobie wymyslać daty bo to zależy od kasyna-kiedy beda chieli przyslą
-zywiec- Napisano 11 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2005 Takie szybkie pytanie Ludziska co do MS chcą lecieć tez w niedziele mają być :?:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.