katlia Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2019 A czy ty wiesz napewno ze masz zakaz?
sly6 Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2019 8 minut temu, MarianCz123! napisał: Na jakiej podstawie chcesz znieść zakaz nie mając rozmowy z Konsulem najpierw Najpierw idziesz po wizę i wtedy się dowiadujesz co jest grane Nie zaszkodzisz sobie tym bardziej. Co innego jak zaczniesz kłamać.
sly6 Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2019 4 minuty temu, katlia napisał: A czy ty wiesz napewno ze masz zakaz? Od tego trzeba zacząć jeśli jest to jaki zakaz. Bez tego jak pisać waiver. Co brać pod uwagę.
MarianCz123! Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2019 Mam w paszporcie przekreśloną wizę amerykańską i adnotację: C.W.O.P. Myślałem, że to oznacza, że mam zakaz. Poza tym prawnik, któremu mówiłem co i jak, powiedział, że muszę zlożyć najpiew wniosek o uchylenie zakazu. Czyli wychodzi na to, że najlepiej po prostu iść po wizę turystyczną i podczas rozmowy z konsulem dowiedzieć się co i jak?
sly6 Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2019 Teraz, MarianCz123! napisał: Mam w paszporcie przekreśloną wizę amerykańską i adnotację: C.W.O.P. Myślałem, że to oznacza, że mam zakaz. Poza tym prawnik, któremu mówiłem co i jak, powiedział, że muszę zlożyć najpiew wniosek o uchylenie zakazu. Czyli wychodzi na to, że najlepiej po prostu iść po wizę turystyczną i podczas rozmowy z konsulem dowiedzieć się co i jak? Oczywiście że tak
sly6 Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2019 4 minuty temu, MarianCz123! napisał: Mam w paszporcie przekreśloną wizę amerykańską i adnotację: C.W.O.P. Myślałem, że to oznacza, że mam zakaz. Poza tym prawnik, któremu mówiłem co i jak, powiedział, że muszę zlożyć najpiew wniosek o uchylenie zakazu. Czyli wychodzi na to, że najlepiej po prostu iść po wizę turystyczną i podczas rozmowy z konsulem dowiedzieć się co i jak? Wpisz sobie cwop w Google i zobaczysz co Ci wyjdzie. Masz wizę nie ważna a reszty się dowiesz w Ambasadzie USA.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.