styks1987 Napisano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2019 Witam posiadam wizę turystyczną ważną 10 lat, dostałem tę wizę 4 lata temu ale dopiero teraz mam zamiar jechać do Usa i zastanawiam się czy mogę spodziewać się jakiejś kontroli na lotnisku z racji iż nie pojechałem od razu po dostaniu wizy tylko po tylu latach
andyopole Napisano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2019 Gdy Cie zapytaja na granicy powiesz ze zalatwiles wize kiedys tam ale dopiero teraz masz czas zeby wyjechac. Nie Ty pierwszy. Znam ludzi, ktorzy mieli 10-letnia wize I nie pojechali bo mieli wazny powod, ktory zaskoczyl konsula przy zalatwianiu kolejnej. Tym razem juz wykorzystanej.
sly6 Napisano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2019 8 godzin temu, styks1987 napisał: Witam posiadam wizę turystyczną ważną 10 lat, dostałem tę wizę 4 lata temu ale dopiero teraz mam zamiar jechać do Usa i zastanawiam się czy mogę spodziewać się jakiejś kontroli na lotnisku z racji iż nie pojechałem od razu po dostaniu wizy tylko po tylu latach Teraz jest ważne po co lecisz oraz na jaki czas,.
styks1987 Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2019 Jadę do kolegi a nie do rodziny, nie będzie z tym problemu na lotnisku??
ilon Napisano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2019 2 godziny temu, styks1987 napisał: Jadę do kolegi a nie do rodziny, nie będzie z tym problemu na lotnisku?? Nie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.