bloczek2 Napisano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2019 W zeszlym roku przechodzac rozmowe na LAX podszedlem z dziewczyna, z ktora podrozowalem, facet zadal nam jedno pytanie i wbil 6 miesiecy. Za 1,5 miesiaca lece rowniez do LAX mala grupka 4 osobowa, tez mozemy podejsc razem?
ToFFiK Napisano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2019 Jak byłem z naszą grupą to chcieliśmy podejść razem, ale poprosili o podchodzenie pojedynczo (wyjątkiem byłem ja z dziewczyną, i podeszliśmy razem)
Spane Napisano 3 Marca 2019 Zgłoś Napisano 3 Marca 2019 Cześć, mam pytanie, lecimy z żoną do los angeles. Na lotnisku aby podejść wspólnie do kontroli imigracyjnej/paszportowej co trzeba zrobić? Do celnika też można później podejść wspólnie?
andyopole Napisano 3 Marca 2019 Zgłoś Napisano 3 Marca 2019 Nic. Po prostu podchodzicie we dwójkę mówiąc że jesteście zussamen. Znaczy się, together.
haneczka019 Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Napisano 4 Marca 2019 9 godzin temu, Spane napisał: Cześć, mam pytanie, lecimy z żoną do los angeles. Na lotnisku aby podejść wspólnie do kontroli imigracyjnej/paszportowej co trzeba zrobić? Do celnika też można później podejść wspólnie? My całą, trzyosobową rodziną, podchodziliśmy wspólnie. Najpierw do automatu Kiosk, a potem do urzędnika .
Halyna Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Napisano 4 Marca 2019 10 godzin temu, Spane napisał: Cześć, mam pytanie, lecimy z żoną do los angeles. Na lotnisku aby podejść wspólnie do kontroli imigracyjnej/paszportowej co trzeba zrobić? Do celnika też można później podejść wspólnie? Jeśli macie jeden bilet to dla świętego spokoju podejdźcie razem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.