bloczek2 Posted January 24, 2019 Report Posted January 24, 2019 W zeszlym roku przechodzac rozmowe na LAX podszedlem z dziewczyna, z ktora podrozowalem, facet zadal nam jedno pytanie i wbil 6 miesiecy. Za 1,5 miesiaca lece rowniez do LAX mala grupka 4 osobowa, tez mozemy podejsc razem?
ToFFiK Posted January 25, 2019 Report Posted January 25, 2019 Jak byłem z naszą grupą to chcieliśmy podejść razem, ale poprosili o podchodzenie pojedynczo (wyjątkiem byłem ja z dziewczyną, i podeszliśmy razem)
Spane Posted March 3, 2019 Report Posted March 3, 2019 Cześć, mam pytanie, lecimy z żoną do los angeles. Na lotnisku aby podejść wspólnie do kontroli imigracyjnej/paszportowej co trzeba zrobić? Do celnika też można później podejść wspólnie?
andyopole Posted March 3, 2019 Report Posted March 3, 2019 Nic. Po prostu podchodzicie we dwójkę mówiąc że jesteście zussamen. Znaczy się, together.
haneczka019 Posted March 4, 2019 Report Posted March 4, 2019 9 godzin temu, Spane napisał: Cześć, mam pytanie, lecimy z żoną do los angeles. Na lotnisku aby podejść wspólnie do kontroli imigracyjnej/paszportowej co trzeba zrobić? Do celnika też można później podejść wspólnie? My całą, trzyosobową rodziną, podchodziliśmy wspólnie. Najpierw do automatu Kiosk, a potem do urzędnika .
Halyna Posted March 4, 2019 Report Posted March 4, 2019 10 godzin temu, Spane napisał: Cześć, mam pytanie, lecimy z żoną do los angeles. Na lotnisku aby podejść wspólnie do kontroli imigracyjnej/paszportowej co trzeba zrobić? Do celnika też można później podejść wspólnie? Jeśli macie jeden bilet to dla świętego spokoju podejdźcie razem.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.