Jump to content

LAX - rozmowa imigracyjna

Recommended Posts

Posted

W zeszlym roku przechodzac rozmowe na LAX podszedlem z dziewczyna, z ktora podrozowalem, facet zadal nam jedno pytanie i wbil 6 miesiecy.

Za 1,5 miesiaca lece rowniez do LAX mala grupka 4 osobowa, tez mozemy podejsc razem? :D 

Posted

Jak byłem z naszą grupą to chcieliśmy podejść razem, ale poprosili o podchodzenie pojedynczo (wyjątkiem byłem ja z dziewczyną, i podeszliśmy razem)

• 1 month later...
Posted

Cześć, mam pytanie, lecimy z żoną do los angeles. Na lotnisku aby podejść wspólnie do kontroli imigracyjnej/paszportowej co trzeba zrobić? Do celnika też można później podejść wspólnie?

Posted
9 godzin temu, Spane napisał:

Cześć, mam pytanie, lecimy z żoną do los angeles. Na lotnisku aby podejść wspólnie do kontroli imigracyjnej/paszportowej co trzeba zrobić? Do celnika też można później podejść wspólnie?

My całą, trzyosobową rodziną, podchodziliśmy wspólnie. Najpierw do automatu Kiosk, a potem do urzędnika ;)

Posted
10 godzin temu, Spane napisał:

Jeśli macie jeden bilet to dla świętego spokoju podejdźcie razem. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...