Mistel Posted March 4, 2019 Report Posted March 4, 2019 Czy jakiś polski operator oferuje internet aby mieć w usa? Bądź czy można kupić w Polsce jakiś starter aby od razu po wyladowaniu mieć tam internet?
mcpear Posted March 4, 2019 Report Posted March 4, 2019 Plus kiedyś oferował pakiet internetowy do USA. Starter można kupić na lotnisku
Mistel Posted March 4, 2019 Author Report Posted March 4, 2019 Plus już ma tylko oferte dla osob co mają tam abonament
MeganMarkle Posted March 4, 2019 Report Posted March 4, 2019 4 hours ago, Mistel said: Czy jakiś polski operator oferuje internet aby mieć w usa? Bądź czy można kupić w Polsce jakiś starter aby od razu po wyladowaniu mieć tam internet? W PL to musisz po prostu zapytać swojego operatora (albo jakiegoś innego). Natomiast jest tez inna opcja - jak tylko wylądujesz to każdym lotnisku zazwyczaj masz dostęp do darmowego wifi. A potem wystarczy w pierwszym lepszym sklepie lokalnego operatora wykupić karte sim dla turystów, z lokalnym numerem i pakietem danych, tak wg mnie jest najprościej. Chociaż zdarzyło mi się tez spedzic kilka tygodni podróżując po stanach bez żadnych extra wykupionych opcji, korzystając z netu tylko tam gdzie był darmowy po drodze i czasem na krótko z roamingu (jak już musiałam). Milionów monet wcale za to nie zapłaciłam... wszystko zależy w jakim celu jedziesz, na jak długo i ile tego netu zamierzasz uzywacużywać
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.