Kaśka Bleczewska Napisano 29 Marca 2019 Zgłoś Napisano 29 Marca 2019 Witam, ponieważ trochę posiłkowałem się tym forum przy badaniu kwestii wizowych, a nie było zbyt dużo informacji o wizie E1, to chciałbym napisać, że udało się dostać ową wizę (na rok) na podstawie historii 2-letniego trade'u z USA, obroty rzędu $0.5 mln rocznie, branża IT. Aplikację przygotowałem sam. Jeżeli ktoś by miał jakieś dodatkowe pytania postaram się odpowiedzieć.
Jackie Napisano 29 Marca 2019 Zgłoś Napisano 29 Marca 2019 Super! Na pewno zaraz ktoś się pojawi z pytaniami
sly6 Napisano 29 Marca 2019 Zgłoś Napisano 29 Marca 2019 2 godziny temu, Kaśka Bleczewska napisał: Witam, ponieważ trochę posiłkowałem się tym forum przy badaniu kwestii wizowych, a nie było zbyt dużo informacji o wizie E1, to chciałbym napisać, że udało się dostać ową wizę (na rok) na podstawie historii 2-letniego trade'u z USA, obroty rzędu $0.5 mln rocznie, branża IT. Aplikację przygotowałem sam. Jeżeli ktoś by miał jakieś dodatkowe pytania postaram się odpowiedzieć. Dziękuję że chcesz pomóc.
AF84 Napisano 3 Września 2019 Zgłoś Napisano 3 Września 2019 Witam, czy mogę prosić do Państwa kontakt - np adres e-mail? Zamierzam w najbliższych dniach starać się o wizę E-1 w Warszawie i byłbym ogromnie wdzięczny, gdyście Państwo znaleźli czas, aby pomóc mi w paru kwestiach - podobnie jak Państwo chcę przygotować aplikację sam, także branża IT, z tym, że nie mam historii handlu z USA, będzie to nowe przedsiębiorstwo na terenie USA.
Kaśka Bleczewska Napisano 11 Lutego 2020 Autor Zgłoś Napisano 11 Lutego 2020 wysłałem na priv jakby co.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.