kasya Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 Mam niedawno otrzymana zieloną karte jakie formalnosci trzeba zrobić aby zaczać piewszą pracę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 Godzinę temu, kasya napisał: Mam niedawno otrzymana zieloną karte jakie formalnosci trzeba zrobić aby zaczać piewszą pracę? Masz też numer Ssn? Iść na rozmowy kwalifikacyjnej, szukać po ogłoszeniach, dawać ogłoszenia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasya Posted May 14, 2019 Author Report Share Posted May 14, 2019 Cześć! NR SSN mam -czyli nic szczególnego nie trzeba robić?żadnych innych formalności niż w Polsce!!! ;-) Dziękuję za odpowierdź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
margherita_s Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 6 godzin temu, kasya napisał: Cześć! NR SSN mam -czyli nic szczególnego nie trzeba robić?żadnych innych formalności niż w Polsce!!! ;-) Dziękuję za odpowierdź. Nie. Teraz przygotuj sobie Resume i przeglądaj ogłoszenia. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.