Pawex1972 Napisano 30 Maja 2019 Zgłoś Napisano 30 Maja 2019 Mam takie pytanie. W których stanach zalegalizowano już zakłady wzajemne np na piłkę nożną. (w tym tez prowadzonych online ) Czytałem , że New Jersey już tak, a w New York maja klepnąć ustawę latem. Oprócz normalnej pracy zawodowej zajmuje sie profesjonalnym typowaniem wyników meczów. Może ktoś na forum też sie tym zajmuje, gra?? Proszę o kontakt. Wymiana doświadczeń.
KasiulkaMisiulka Napisano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2019 Podłączam się do pytania. Póki co, ja stawiam na polskiej stronie STS
AdrianPl Napisano 17 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2019 Jak sts jest zablokowany i tylko w Polsce dziala
RobertNYc Napisano 17 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2019 W kasynach Las Vegas, można w pełni legalnie obstawiać zakłady na dowolne dyscypliny sportowe.
KasiulkaMisiulka Napisano 24 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2019 Mam laptopa przywiezionego z Polski i mam tam zainstalowaną wtyczkę Hola VPN. Nie wiem czy ona ma coś do tego, bo przed instalacja tez mogłam stawiać. Z tym, ze co kilka wejść wyświetla mi komunikat żeby potwierdzić, ze znajduję się na terytorium Polski, co oczywiście potwierdzam. Już 2 lata wpłacam i wypłacam i jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.