Pawex1972 Posted May 30, 2019 Report Share Posted May 30, 2019 Mam takie pytanie. W których stanach zalegalizowano już zakłady wzajemne np na piłkę nożną. (w tym tez prowadzonych online ) Czytałem , że New Jersey już tak, a w New York maja klepnąć ustawę latem. Oprócz normalnej pracy zawodowej zajmuje sie profesjonalnym typowaniem wyników meczów. Może ktoś na forum też sie tym zajmuje, gra?? Proszę o kontakt. Wymiana doświadczeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KasiulkaMisiulka Posted June 18, 2019 Report Share Posted June 18, 2019 Podłączam się do pytania. Póki co, ja stawiam na polskiej stronie STS Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianPl Posted July 17, 2019 Report Share Posted July 17, 2019 Jak sts jest zablokowany i tylko w Polsce dziala Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertNYc Posted July 17, 2019 Report Share Posted July 17, 2019 W kasynach Las Vegas, można w pełni legalnie obstawiać zakłady na dowolne dyscypliny sportowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KasiulkaMisiulka Posted July 24, 2019 Report Share Posted July 24, 2019 Mam laptopa przywiezionego z Polski i mam tam zainstalowaną wtyczkę Hola VPN. Nie wiem czy ona ma coś do tego, bo przed instalacja tez mogłam stawiać. Z tym, ze co kilka wejść wyświetla mi komunikat żeby potwierdzić, ze znajduję się na terytorium Polski, co oczywiście potwierdzam. Już 2 lata wpłacam i wypłacam i jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.