Booster Posted June 25, 2019 Report Share Posted June 25, 2019 Cześć! Szukam wszędzie pomocy wiec może Wy mi pomożecie w 2018 roku byłem w NY jakieś dwa tygodnie. Dziś planuje rok 2020 w Californii i zobaczyłem w paszporcie ze mam tylko datę wjazdu do USA. NIe mam wbitej daty opuszczeni Stanów ani ja ani dziewczyna. Ktoś pomoże ? Tak ma być ? Maja to w systemie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted June 25, 2019 Report Share Posted June 25, 2019 Nikt nie dostaje daty wylotu w paszport bo nie ma kontroli granicznej przy wylocie. Jedynie linie lotnicze podają urzędowi imigracyjnemu dane ludzi, którzy wylecieli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted June 25, 2019 Author Report Share Posted June 25, 2019 Dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
mola Posted June 25, 2019 Report Share Posted June 25, 2019 W systemie można sprawdzić samemu tu: https://i94.cbp.dhs.gov/I94/#/history-search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.