margherita_s Napisano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2020 Wyrobiłam sobie nowy paszport. Na stary mam wyrobioną eTA do Kanady, która jest jeszcze ważna 1 rok. Czy mogę po prostu jeździć z dwoma paszportami, starym i nowym? Czy muszę wypełnic wniosek o nową eTA?
andyopole Napisano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2020 1 godzinę temu, margherita_s napisał: Wyrobiłam sobie nowy paszport. Na stary mam wyrobioną eTA do Kanady, która jest jeszcze ważna 1 rok. Czy mogę po prostu jeździć z dwoma paszportami, starym i nowym? Czy muszę wypełnic wniosek o nową eTA? Niestety, musisz wydac ponownie te $7.
margherita_s Napisano 9 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2020 1 godzinę temu, andyopole napisał: Niestety, musisz wydac ponownie te $7. Tak też myślałam. Uff, tylko $7? Coś mi się kojarzyło, że $14. Im mniej tym lepiej.
andyopole Napisano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2020 2 godziny temu, margherita_s napisał: Tak też myślałam. Uff, tylko $7? Coś mi się kojarzyło, że $14. Im mniej tym lepiej. $14 to ESTA. $7 za eTA ale sprawdz, ja nie mialem potrzeby robic jak dotad wiec wiedza tylko ze slyszenia.
sly6 Napisano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2020 4 godziny temu, margherita_s napisał: Tak też myślałam. Uff, tylko $7? Coś mi się kojarzyło, że $14. Im mniej tym lepiej. Wedle rządowej strony tj 7 dol kan. https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply-pl.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.