Adhd Napisano 3 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2020 Witam, ktoś coś wie na temat tej/tych firm ?
Jackie Napisano 3 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2020 11 minut temu, Adhd napisał: Witam, ktoś coś wie na temat tej/tych firm ? A co mamy wiedzieć konkretnie?
Adhd Napisano 4 Lutego 2020 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2020 Co się u nich dzieje, może tak ... próbuję odzyskać moje 10k $ od marca 2018, może ktoś inny też ?
andyopole Napisano 5 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2020 4 godziny temu, Adhd napisał: Co się u nich dzieje, może tak ... próbuję odzyskać moje 10k $ od marca 2018, może ktoś inny też ? Jeśli mamy stawiać kosy "na sztorc" i ruszać po Twoje dulary to opisz chociaż jak Cię orżnęli żebyśmy byli pewni że warto przelewać krew.
Adhd Napisano 7 Lutego 2020 Autor Zgłoś Napisano 7 Lutego 2020 Wysłałem kasę na zakup pojazdu , byłem zbywany pojazd został kupiony po czym po miesiącu wrócił na aukcje przez kilka miesięcy zapewniano mnie o tym ze motocykl czeka na transport a na aukcji jest zapewne błąd , po roku dowiedziałem się ze za pojazd nie zapłacono i otrzymam kasę lub mogę wybrać inny pojazd, później jakoś dziwnie firma przestaje widnieć ( strona , mail itd ) do dziś słyszę tylko - oddam pieniądze , lecz nadal ani 1 $ nie odesłano
mcpear Napisano 7 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2020 Wg mnie zostałeś oszukany. Może czas zatrudnić prawnika jak chcesz jakiś ułamek tych pieniędzy odzyskać?
Adhd Napisano 14 Lutego 2020 Autor Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 Dnia 7.02.2020 o 23:09, mcpear napisał: Wg mnie zostałeś oszukany. Może czas zatrudnić prawnika jak chcesz jakiś ułamek tych pieniędzy odzyskać? Masz może namiar na dobrego prawnika/kancelarie ?
Jackie Napisano 14 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 http://golotalaw.com/pages_english/contact.html
Adhd Napisano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Napisano 27 Lutego 2020 Dnia 14.02.2020 o 12:36, Jackie napisał: http://golotalaw.com/pages_english/contact.html Niestety nie zajmują się odzyskiwaniem pieniędzy, polecono mi adwokata Szczygiel ( na razie brak odp) jeśli zna ktoś odpowiednia kancelarie czy adwokata będę wdzięczny za namiar...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.