memaopaq Napisano 14 Września 2020 Zgłoś Napisano 14 Września 2020 WItam właśnie otrzymałem swój wymarzony samochód z USA. Kupiłem piękne Camaro. W USA po raz pierwszy byłem w 2014 roku. Wtedy zakochałem się w Camaro. Piękne z wyrazem no i co za osiągi. Postanowiłem sobie , że będę miał takie auto w Polsce. Problem jednak był jak sprowadzić auto z usa do Polski. Jest wiele firm ale wiekszość z nich to polscy oszusci. Postanowiłem zapytać moej koleżanki w USA i ona poleciła mi firmę IMPORT Ltd. Firma zrobiła wszystko za mnie i mam już moje Camaro pod domem jest piękne. Zaoszczędziłem 30 tysięcy dzieki temu ze kupowałem w USA. POLECAM Z CAŁEGO SERCA strona www jest w kilku jezykach wiec bez problemu . Wszystko jasne i łatwe A liczba samochodów nieogrnoczona. Wstawiam kilka linków bo firma jest naprawde zajebista: www.berdyczow.com
Xarthisius Napisano 14 Września 2020 Zgłoś Napisano 14 Września 2020 Nie dosc, ze spam, to jeszcze taki beznadziejny samochod...
andyopole Napisano 15 Września 2020 Zgłoś Napisano 15 Września 2020 Godzinę temu, Xarthisius napisał: Nie dosc, ze spam, to jeszcze taki beznadziejny samochod... Już nie spam, poprawiłem link na prawidłowy. A tak a pro pos, jeśli już jesteśmy przy temacie. Poniewaz już niedlugo wybieram się na stałe do Polski zastanawiam się czy warto wziąć "na mienie" jakieś auto a potem korzystnie spieniężyć. Po kilkunastu latach, które minęły od wyjazdu zupełnie nie orientuję się w rynku.
Xarthisius Napisano 15 Września 2020 Zgłoś Napisano 15 Września 2020 7 minutes ago, andyopole said: Już nie spam, poprawiłem link na prawidłowy. A tak a pro pos, jeśli już jesteśmy przy temacie. Poniewaz już niedlugo wybieram się na stałe do Polski zastanawiam się czy warto wziąć "na mienie" jakieś auto a potem korzystnie spieniężyć. Po kilkunastu latach, które minęły od wyjazdu zupełnie nie orientuję się w rynku. No na pewno nie Cheviego Camaro 2018...
andyopole Napisano 15 Września 2020 Zgłoś Napisano 15 Września 2020 3 minuty temu, Xarthisius napisał: No na pewno nie Cheviego Camaro 2018... Ha ha, żaden Chevy nawet nie był brany pod uwagę. Na co komu amerykański rupieć? Chyba musiałbym potencjalnemu kupcowi dopłacić żeby się pozbyć tego cudaka.
andyopole Napisano 15 Września 2020 Zgłoś Napisano 15 Września 2020 37 minut temu, pelasia napisał: Andy to kiedy planowany powrót? W dającym się przewidzieć czasie. Myślę że góra pięć lat i spadam. Wszystko zależy od zdrowia na które, dzięki Bogu, narazie nie narzekam.
aniazzielonego Napisano 19 Września 2020 Zgłoś Napisano 19 Września 2020 Ale spieniezyc auto mozna dopiero po 12 miesiacach - Jednym z warunków zwolnienia pojazdu z cła w ramach mienia przesiedleńczego jest zakaz odstępowania pojazdu przez 12 miesięcy od dnia dopuszczenia go do obrotu w Polsce. https://powroty.gov.pl/mienie-przesiedlencze-5274
andyopole Napisano 19 Września 2020 Zgłoś Napisano 19 Września 2020 1 godzinę temu, aniazzielonego napisał: Ale spieniezyc auto mozna dopiero po 12 miesiacach - Jednym z warunków zwolnienia pojazdu z cła w ramach mienia przesiedleńczego jest zakaz odstępowania pojazdu przez 12 miesięcy od dnia dopuszczenia go do obrotu w Polsce. https://powroty.gov.pl/mienie-przesiedlencze-5274 Naprawdę? Przykro mi ale wiem o tym.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.