Chomik Napisano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Padl pomysl czatu z Karina, mysle, ze to moze byc ciekawe doswiadczenie. Jest wiele osob, ktore zadaja bardzo szczegolowe pytania na Forum Emigracja. Nie mam nic przeciwko temu, aby te watki byly kontynuowane, bo staja sie kopalnia wiedzy :shock: ale moze faktycznie ktos z Was wolalby poprowadzic zywsza dyskusje z Karina lub zadac Jej pytania jeszcze bardziej intymne. :oops: Czekam na Wasze opinie, ale nie na suche "jestem za", tylko: 1) czy rzeczywiscie zjawicie sie - zeby nie bylo tak, iz Karina poswieca swoj czas, a nas nie ma :roll: , 2) pomyslmy nad data! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KB Napisano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Jesli Karina wyraza gotowosc do poswiecenia czasu, to na pewno chetni se znajda. Moze to Ona wyszla by z propozycjami 1-2 konkretnych dat i wtedy zsie zapiszemy, bo na pewno jest bardzo zajeta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmareckix Napisano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2005 ja mam prośbę aby poprosic Karine aby ten czat odbyl sie po 17 tej mam wiele pytan ktore chcialbym w czasie tej rozmowy zadac jej , zreszta penie nie tylko ja :idea: prosze o wiecej info kiedy pzdr :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mala amelka Napisano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Bardzo chetnie porozmawiam.Dziekuje.Tylko mam problem z szybkim pisaniem, bo dopiero ucze sie na kompie.Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KB Napisano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Po 17 polskiego czasu? To przedpoludnie w USA, moze byc ciezko :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Ja proponuje ok. polnocy (24:00) polskiego czasu, czyli kolo 18:00 czasu nowojorskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Dobrze, umowmy sie tak: 10-18 (wtorek) godzina 2pm u mnie (8 wieczorem w Polsce) - mam wolna jakas godzinke (moze uda sie dluzej). Czwartek 10-20, godzina 2 pm u mnie (8 wieczorem w Polsce). Jesli bedziecie mieli pytania, a moje odpowiedzi beda mogly Wam w czymkolwiek pomoc to bede sie umawiala tak czesto jak to mozliwe (zwykle w porze lunchu u mnie - moge pic kawe i stukac w klawiature ). Dla osob z USA, ktore nie dadza rady wejsc na net ok. godz 2, postaram sie spotkac pozno wieczorem (ok. godz. 9) - prosze podac tylko dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Nie ma szans na godzine 18 w tym tygodniu. Chyba, ze cos mi sie zwolni to dam znac, ale bedzie to trudne. Godzina 18 u mnie jest najbardziej busy. Wchodzi w gre tylko 2-4 czasu amerykanskiego (8-10 w nocy czasu polskiego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmareckix Napisano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2005 wiec czwartek polskiego czasu czyli 20sta :wink: tylko na jakim serwerze odbędzie się ten czat :?: pzdr :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2005 wiec czwartek polskiego czasu czyli 20sta :wink: tylko na jakim serwerze odbędzie się ten czat :?: pzdr :!: :!: Chat pewnie na tym serwerze usa.info.pl (na samej gorze druga zakladka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.