Chomik Napisano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 18 Października 2005 Tak, Karina jest juz na czacie! Smialo
Flame of Udun Napisano 18 Października 2005 Zgłoś Napisano 18 Października 2005 Temat przeniesony i przyklejony. Jesli Karina moze i chce to moze tu postowac kiedy ma czas sie poswiecic i udzielic pare info na temat usa. Dobrze byloby spostowac tydzien wczesniej aby moglo sie zgromadzic wiecej osob dzieki Karina F
xmareckix Napisano 19 Października 2005 Zgłoś Napisano 19 Października 2005 właśnie - czy mozna by było jakoś poczytać rozmowy z wczorajszego czatu ?? by w czwartek nie zadawać tych samych pytań pzdr :!:
Flame of Udun Napisano 19 Października 2005 Zgłoś Napisano 19 Października 2005 właśnie - czy mozna by było jakoś poczytać rozmowy z wczorajszego czatu ?? by w czwartek nie zadawać tych samych pytań pzdr :!: niestety aktualnie nie ma takiej mozliwosci - spytam jednak admina i zobaczymy co sie da zrobic.
xmareckix Napisano 20 Października 2005 Zgłoś Napisano 20 Października 2005 Karinka dzis dała z siebie wszystko :wink: dziekuje jej za to :!: :!: :!: :!:
lepki Napisano 21 Października 2005 Zgłoś Napisano 21 Października 2005 Mnie także Karinka wiele pomogła i doradziła na czacie w czwartek, pomogła także mojemu teściowi w USA, wielkie dzięki Karikno!!!!!! :bukiet:
thewiz Napisano 21 Października 2005 Zgłoś Napisano 21 Października 2005 Niestety nie mialam dostepu do internetu w wymienionych dniach i chat przegapilam. A szkoda,bo mam kilka waznych pytan....
karina Napisano 21 Października 2005 Zgłoś Napisano 21 Października 2005 Tak jak juz zaznaczylam - w sobote 22 pazdziernika bede na czacie od godz. 11 mojego czasu (od 5 po poludniu czasu polskiego), jako ze bardzo wiele osob ma pytania, a ja z kolei nie chce odpowiadac tylko ogolnikowo, bo kazdemu zalezy aby jego sprawa byla omowiona tak szczegolowo jak to mozliwe, dlatego bede w miare mozliwosci starala sie byc na czacie chocby raz w tygodniu. Na ile mi sie to uda (bo tez mam mnostwo pracy) - zobaczymy. Ciesze sie, ze moge pomoc i ze sa osoby, ktore chca z tej pomocy skorzystac. Mam tylko pytanie do Moderatorow - czy to okienko z czatem to zawsze jest takie malenkie (i literki tez) czy moze mozna by to jakos powiekszyc?
Flame of Udun Napisano 22 Października 2005 Zgłoś Napisano 22 Października 2005 Mam tylko pytanie do Moderatorow - czy to okienko z czatem to zawsze jest takie malenkie (i literki tez) czy moze mozna by to jakos powiekszyc? Aktualnie niestety nic z tym nie mozemy zrobic ale przypomne Adminowi.
karina Napisano 22 Października 2005 Zgłoś Napisano 22 Października 2005 Dobrze byloby spostowac tydzien wczesniej aby moglo sie zgromadzic wiecej osob Bede sie starala powiadomic o czacie tak wczesnie jak to mozliwe, ale niestety ja tez mam mnostwo zajec i mam bardzo ruchomy grafik tak wiec czesto sie zdarza, ze nie jestes nawet w stanie powiedziec co bede robila nastepnego dnia, nie mowiac juz o nastepnym tygodniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.