thewiz Napisano 22 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Znowu sie spoznilam ;-(... nie mam szczescia do tych godzin.Mam nadzieje,ze jescze bede miala jakas szanse .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 29 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Jutro, w sobote, bede na czacie od godziny 11 w poludnie czasu amerykanskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thewiz Napisano 30 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Tylko ktorego czasu amerykanskiego :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 We wtorek, 11-15, bede na czacie od godziny 2 po poludniu mojego czasu (8 wieczorem w Polsce). Jesli ktos ma pytania badz chce porozmawiac o sprawach zwiazanych z imigracja - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 15 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Niestety ze wzgledu na to, ze musze byc dzisiaj, we wtorek, w sadzie imigracyjnym o godz. 1.30 nie bede mogla sie pojawic na czacie. Bardzo prosze zainteresowane osoby, aby przyszly na czat o tej samej porze w czwartek (11-17). Przepraszam za zamieszanie ale sytuacja jest bardzo wyjatkowa i zostalam powiadomiona o niej doslownie 10 minut temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WsK Napisano 17 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Uważam to za genialny pomysł ja tez chętnie wezme w tym udział.. potem proponuje pozostawic jakiś zapis z tego chata albo cos w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Prosze podac date i godzine kiedy chcecie abym byla na czacie (najlepiej okolo godz. 8 wieczorem czasu polskiego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thewiz Napisano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Moze moglabys wpasc na chat w najblizsza srode o 8 wieczorem czasu polskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art_nitro Napisano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Witam!Mam pytanie do Kariny odnośnie pozostania legalnie w USA.Jestem na wizie H2B.Chętnie zadam kilka pytań odnośnie możliwości przedłużenia wizy lub sponsorowqaniu przez pracodawcę!!!Wielkie dziękik!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Pytaj. Tutaj albo na czacie. Napisz kiedy jestes na czacie i zobaczymy czy ja bede mogla wtedy z toba porozmawiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.