art_nitro Napisano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Pytaj. Tutaj albo na czacie. Napisz kiedy jestes na czacie i zobaczymy czy ja bede mogla wtedy z toba porozmawiac. Dziękuję za szybką odpowiedź Karinko!!! Jestem absolwentem po studiach w Polsce.Przyjechałem tydzień temu do USA na 10 miesięcy w ramach wizy H2B( pierwszy raz na H2b i dwa razy wcześniej J1).Pracuje w Kasynie. Słyszałem o możliwości przedłużenia wizy H2B do 3 lat lub aplikowaniu o sponsoring przez pracodawcę EBD3.Czy możesz przybliżyć mi,jakie są moje możliwości i szanse na poszczególne opcje. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. jestem fresh!!! na forum,więc może ktoś już o to pytał? Na pewno prześledzę wcześniejsze posty w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 14 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Zaloz nowy watek w odpowiednim dziale - to jest przyklejony temat o mozliwosci czatu z Karina, nie ma co robic balaganu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flame of Udun Napisano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 "odklejam" w zwiazku z zawieszeniem funkcji chat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix.1 Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 witam mam pytanie po jakim czasie moge stawac o wize turystyczna po wczwsniejszej dostaniu odmowy dziek za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 mozesz na 2 dzien isc znow po wize ale zaleca sie aby cos sie zmienilo co do Twojego zycia -np masz zone-dziecko-uczysz sie-pracujesz lub tez co do samego wyjazdu..np lecisz teraz na pogrzeb-wesele--nie polecam klamac w takich sprawach. ale zalezy za co dostales odmowe.. j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix.1 Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 ucze się a wcześniej nie miałem tego wpisane w papiery tylko że pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 no to wpisz to teraz i zobaczysz jak bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix.1 Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix.1 Napisano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 stawałem juz o wizę nie dostałem teraz chce stanąć jeszcze raz jade tam do swojego wujka ktury ma dwa domy i czy wpisywać ten sam adres co wcześniej czy ten drugi jak będzie lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 jak nawet bedziesz miec 100 adresow to nadal jestes ta sama osoba I teraz a co Ci nie dali wizy?.Wpisz ten sam adres . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.