andyopole Napisano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2021 11 minut temu, mcpear napisał: Prowadząc międzynarodowe życie służbowe Dlatego mialem dwa "sluzbowe" paszporty wlasnie. Od 1983 roku.
jukon777 Napisano 26 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2021 Dzięki wielkie za pomoc, w maju jak będę już w Stanach to spróbuje złożyć podanie i poinformuje was czy dało radę tak zrobić. A jeszcze jedno pytanko, czy może orientuję się ktoś jak wygląda sytuacja odnośnie unieważnienia starego paszportu? Chodzi mi o to czy w momencie składania wniosku o nowy paszport od razu zabiorą mój stary czy może działa to podobnie jak w przypadku wyrobienia polskiego paszportu że zatrzymuję mój stary na czas wyrobienia nowego, a w momencie odbioru nowego paszportu urzędnik wydziału paszportowego unieważnia stary dziurkując go?
Jackie Napisano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2021 6 hours ago, jukon777 said: A jeszcze jedno pytanko, czy może orientuję się ktoś jak wygląda sytuacja odnośnie unieważnienia starego paszportu? Przedziurkują ci i możesz sobie zatrzymać do kolekcji
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.