pelasia Napisano 11 Marca 2021 Zgłoś Napisano 11 Marca 2021 Moj mąż jezdzi f350 full bed and crew cab i tez z tylnym napedem albo opcja wlaczenia 4x4 ale trzeba dupke z samochodu wystawic aby lock the wheels. I wiem jak moze rzucac dupcia w wielkim pick upie, ale zeby w 1cm( jesli juz) jechac szybkoscia pieszego to juz przesada. Jesli juz sie boisz jechac szybciej, dobra nie znam twojej historii i dramatow przeszlosci, ale na milosc boska, zjedz na bok i pusc innych. To mnie chyba najbardziej irytuje, ze jak pies ogrodnika, samemu nie chce ale innemu nie da. 31 minutes ago, andyopole said: To u Ciebie jeszcze śnieg? Moja koleżanka, ktore w Polsce nie miała prawka a ponad dwadzieścia lat amerykańskiego żywota spędziła na Florydzie i w Georgii też na zapowiedź śniegu dostaje gorączki. A jakie w Oregon śniegi, śmiechu warte. Andy, to u nas straszą ze przez weekend 7.5 stopy napada Wisona w pełni!
andyopole Napisano 11 Marca 2021 Zgłoś Napisano 11 Marca 2021 Godzinę temu, pelasia napisał: Moj mąż jezdzi f350 full bed and crew cab i tez z tylnym napedem Amerykańskie trucki na zimowe drogi praktycznie się nie nadają. Do jako takiego jeżdżenia trzeba by wrzucić na pakę kilka betonowych krawężników. Godzinę temu, pelasia napisał: straszą ze przez weekend 7.5 stopy napada He he, w mojej dolinie (Willamette River) 7.5 cala to już kataklizm, Oregon jest nieczynny do czasu aż śnieg stopnieje.
andyopole Napisano 11 Marca 2021 Zgłoś Napisano 11 Marca 2021 1 godzinę temu, kzielu napisał: Bo trucki wbrew temu co wiekszosc mysli sa beznadziejne do jazdy po sniegu - Najpierw odpowiedziałem @pelasia a dopiero teraz zobaczyłem Twój post.
pelasia Napisano 11 Marca 2021 Zgłoś Napisano 11 Marca 2021 Oj panowie, nasze fordziki w rodzinie sobie w sniegu(i w gorach na dodatek), radza bardzo dobrze. A nasz f350 to jak cysterna, wszedzie da rade
andyopole Napisano 11 Marca 2021 Zgłoś Napisano 11 Marca 2021 6 minut temu, pelasia napisał: nasz f350 to jak cysterna, Tak tak, żłopać to ten wehikuł potrafi. Dobrze mieć swoja prywatną cysternę.
pelasia Napisano 11 Marca 2021 Zgłoś Napisano 11 Marca 2021 37 minutes ago, andyopole said: Tak tak, żłopać to ten wehikuł potrafi. Dobrze mieć swoja prywatną cysternę. Diesel, wiec nie najgorzej i ma dwa zbiorniki wiec lekki nie jest. Oczywiscie to dinozaur a nie jakis nowy model robiony z plastiku. JK na nowy mnie pewnie nie stac !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.