Roelka v.2 Napisano 18 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 1 hour ago, SZAKALL said: Xarthisius, myślisz, że pomysł żeby przenieść rozmowę z Wrw do Berlina na przykład miałby sens ? Nie mozesz sobie przenosic rozmow do jakiejs tam innej ambasady... no chyba ze mieszkasz na stale w Niemczech i mozesz to udowodnic. Cytuj
ala2022 Napisano 18 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 4 godziny temu, kzielu napisał: Bardzo slabo. AP masz prawie pewny (moim zdaniem). dlaczego ? to nie można nigdzie wyjeżdżać przez rok ? Cytuj
Xarthisius Napisano 18 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 2 hours ago, SZAKALL said: Xarthisius, myślisz, że pomysł żeby przenieść rozmowę z Wrw do Berlina na przykład miałby sens ? A mieszkasz w Niemczech? Cytuj
Xarthisius Napisano 18 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 15 minutes ago, ala2022 said: dlaczego ? to nie można nigdzie wyjeżdżać przez rok ? Mozna. Tak samo jak mozna zarobic darmowy extensive background check na koszt amerykanskich podatnikow za szwendanie sie po krajach "wysokiego ryzyka". Cytuj
alcomindz. Napisano 18 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 5 godzin temu, kzielu napisał: Bardzo slabo. AP masz prawie pewny (moim zdaniem). Właśnie ze pewny to tez tak myśle, bardziej rozchodzi się o to czy ta wycieczka wpłynie w taki sposób ze nie otrzymam przez to GC… liczę ze osoba rozpatrującą to zobaczy ze jest to po prostu jedna z wielu wycieczek które miałem zwłaszcza ze wszystkie papiery mam czyste Cytuj
alcomindz. Napisano 18 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 59 minut temu, Xarthisius napisał: Mozna. Tak samo jak mozna zarobic darmowy extensive background check na koszt amerykanskich podatnikow za szwendanie sie po krajach "wysokiego ryzyka". Po powrocie z „kraju wysokiego ryzyka „ jestem w stanie stwierdzić ze ma to chyba bardziej podłoże polityczne aniżeli realne zagrożenie. Cytuj
katlia Napisano 18 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 1 hour ago, alcomindz. said: Po powrocie z „kraju wysokiego ryzyka „ jestem w stanie stwierdzić ze ma to chyba bardziej podłoże polityczne aniżeli realne zagrożenie. Mamy rozumiec ze USA ma zmienic polityke zagraniczna poniewaz ty jako turysta z Europy nie czules zagrozenia w Pakistanie? Cytuj
Xarthisius Napisano 19 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 19 Lutego 2022 1 hour ago, alcomindz. said: Właśnie ze pewny to tez tak myśle, bardziej rozchodzi się o to czy ta wycieczka wpłynie w taki sposób ze nie otrzymam przez to GC… Sama bytnosc w Pakistanie czy innym kraju z listy "nielubianych" w USA, nie jest niczym dyskwalifikujacym. 3 Cytuj
Jacek87 Napisano 19 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2022 Po kontakcie telefonicznym z ambasadą, otworzyli żonie ds260. Przy okazji poinformowali mnie, że musi być odpis zupełny aktu małżeństwa, a nie skrócony. Czy orientuje się ktoś co wpisać w rubryce edukacji jeśli żona jeszcze studiuje? Jaką datę wpisać w "date of attendance to"? Data zakończenia studiów to 2024 rok, ale formularz nie chce tego przyjąć. Czy wobec tego w ogóle nie pisać o uniwersytecie, czy może dać datę dzisiejszą? Cytuj
Xarthisius Napisano 19 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 19 Lutego 2022 28 minutes ago, Jacek87 said: Czy orientuje się ktoś co wpisać w rubryce edukacji jeśli żona jeszcze studiuje? Jaką datę wpisać w "date of attendance to"? Data zakończenia studiów to 2024 rok, ale formularz nie chce tego przyjąć. Czy wobec tego w ogóle nie pisać o uniwersytecie, czy może dać datę dzisiejszą? Dzisiejsza. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi