katarzyna_gawor Napisano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 1 godzinę temu, ewsco napisał: niech tylko wizę dadzą bo ja czekam jeszcze na zaproszenie na interview Trzeba być dobrej myśli! Bardzo mocno trzymam kciuki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianq Napisano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 1 godzinę temu, ewsco napisał: czekam jeszcze na zaproszenie na inteview Widzę że nie jestem sam. Trzymam za Was kciuki też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewsco Napisano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Też trzymam, żeby wszystkim nam się udało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FORST Napisano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Witam Was ponownie Mam pytanie dotyczące USCIS Immigrant Fee. Chciałem opłacić zielone karty i okazuje się, że nie mam DOS Case ID, żeby dokonać wpłaty. Na rozmowie otrzymałem tylko kartę, że mam zrobić jeszcze badania i po otrzymaniu badań Ambasada wyśle wizy i zabezpieczone koperty. Tak się też stało .... Chciałem opłacić ostatnie 220 $ i nie mam DOS Case ID. Proszę o pomoć Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 26 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 18 minutes ago, FORST said: Mam pytanie dotyczące USCIS Immigrant Fee. Chciałem opłacić zielone karty i okazuje się, że nie mam DOS Case ID, https://forum.usa.info.pl/topic/26659-opłata-za-zielona-kartęzmiana-adresu-itd/?do=findComment&comment=310627 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FORST Napisano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 6 minut temu, Xarthisius napisał: https://forum.usa.info.pl/topic/26659-opłata-za-zielona-kartęzmiana-adresu-itd/?do=findComment&comment=310627 Dziękuję bardzo za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magsasi Napisano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Te zaproszenia na Warszawę to wyjdą w ogóle w tym miesiącu?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AS13 Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 (edytowane) Znalazłem dziś taką informację odnośnie szczepień. Czy w tym momencie jak mamy badania w przyszłym tygodniu to zablokują dzieci, ponieważ nie są zaszczepione? "Ważna informacja dotycząca wymogu szczepień przeciwko COVID-19 dla dzieci Zgodnie z wymogami CDC od 25 lipca 2022 r. wszystkie dzieci powyżej 6 miesiąca życia muszą być w pełni zaszczepione przeciwko COVID-19. Pełna seria składa się z 3 dawek szczepionki Pfizer lub 2 dawek szczepionki Moderna. Pełne zaszczepienie dziecka przeciwko COVID-19 może zająć co najmniej 12 tygodni." https://pl.usembassy.gov/pl/visas-pl/badania-lekarskie/ Edytowane 27 Lipca 2022 przez AS13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielwro Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 43 minuty temu, AS13 napisał: "Ważna informacja dotycząca wymogu szczepień przeciwko COVID-19 dla dzieci Zgodnie z wymogami CDC od 25 lipca 2022 r. wszystkie dzieci powyżej 6 miesiąca życia muszą być w pełni zaszczepione przeciwko COVID-19. Pełna seria składa się z 3 dawek szczepionki Pfizer lub 2 dawek szczepionki Moderna. Pełne zaszczepienie dziecka przeciwko COVID-19 może zająć co najmniej 12 tygodni." https://pl.usembassy.gov/pl/visas-pl/badania-lekarskie/ wow, no to to jest zaiste bardzo wazna informacja.. planuje za 1-2 miesiace wleciec do USA... i nie wpuszcza nas bo dziecko nie jest zaszczepione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 27 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 1 hour ago, AS13 said: Znalazłem dziś taką informację odnośnie szczepień. Czy w tym momencie jak mamy badania w przyszłym tygodniu to zablokują dzieci, ponieważ nie są zaszczepione? Jezeli w Polsce rutynowo sie szczepi dzieci 6mo-5yr i jest dostepna szczepionka, to tak. Jezeli tego nie robia, to powinnien wystawic waiver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi