danielwro Napisano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2022 31 minut temu, tomasz8822 napisał: Jak to jest z tym "ready" w tabeli na https://frankgh.github.io/dvstats/ Czy jeśli ktoś ma status ready to na 100% będzie miał interview czy to dalej niepewne? Pytam bo przykładowo Frankfurt ma 670 casów ready i jakoś nie wyobrażam sobie aby to przerobili do końca września. to sa wszystkie ready, wliczajac te ktorym termin w amba juz minal i nie przyszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz8822 Napisano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2022 7 hours ago, danielwro said: to sa wszystkie ready, wliczajac te ktorym termin w amba juz minal i nie przyszli. Poważnie ~600 osób sobie odpuściło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2022 20 minut temu, tomasz8822 napisał: Poważnie ~600 osób sobie odpuściło? Wsrod tych szesciuset, sa tacy ktorzy odpuscili sobie emigracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 7 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2022 3 hours ago, tomasz8822 said: Poważnie ~600 osób sobie odpuściło? Do FRN sa przydzieleni w wiekszosci Ukraincy. Mezczyzni, jezeli sa na terytorium Ukrainy, to nie moga jej opuscic, wiec nie trudno o "no show"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amigo Napisano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Cześć wszystkim, Dzisiaj miałem rozmowę w ambasadzie i wizy przyznane, tylko córce zastała wstrzymana, bo czekaja na wyniki badań. Wszystko było ok, lecz jedyne zastrzeżenie jakie mieli to, że zdjęcia złe system zaciagnał z wniosku DS-160 a nie z 260. Poza tym wszystko ok. Chciałem podziękować wszystkim, którzy pomogli mi w procesie i szczególne podziękowania dla @Xarthisius, bo bez Twojej ogromniej wiedzy i porad byłoby o wiele trudniej! Pewnie się jeszcze zwrócę o pomoc tuż przed wylotem. Dziękuję! 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don123 Napisano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2022 13 minut temu, Amigo napisał: Cześć wszystkim, Dzisiaj miałem rozmowę w ambasadzie i wizy przyznane, tylko córce zastała wstrzymana, bo czekaja na wyniki badań. Wszystko było ok, lecz jedyne zastrzeżenie jakie mieli to, że zdjęcia złe system zaciagnał z wniosku DS-160 a nie z 260. Poza tym wszystko ok. Chciałem podziękować wszystkim, którzy pomogli mi w procesie i szczególne podziękowania dla @Xarthisius, bo bez Twojej ogromniej wiedzy i porad byłoby o wiele trudniej! Pewnie się jeszcze zwrócę o pomoc tuż przed wylotem. Dziękuję! A o jakie zdjęcia chodzi jeśli mogę spytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amigo Napisano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2022 6 minut temu, don123 napisał: A o jakie zdjęcia chodzi jeśli mogę spytać ? Wizowe, dołaczane do wniosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2022 Nie wiem, czy kogoś interesuje przeniesienie, ale Barbados jeszcze przyjmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna234 Napisano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2022 Witam, Moze ktos ma doswiadczenie kiedy zmienia sie status z Refused na AP, czy wiadomo co to znaczy? Mialam interview w Sztokholmie i ja dostalam GC, 2 moich dzieci takze, natomisat u mojego meza brakowalo jednego dokumentu z sadu, i wrzuculi go na Refused na poczatku. Uprzedzili nas, ze tak bedzie dopoki nie dostarczymy tego dokumentu. Teraz juz potwierdzili, ze to maja, no i zmienilo sie u niego wlasnie na AP. Czy to oznacza ze musza zrobic jakies dodatkowe sprawdzenie? Ktos moze wie cos na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezamaco Napisano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2022 Witam, Moze ktos ma doswiadczenie kiedy zmienia sie status z Refused na AP, czy wiadomo co to znaczy? Mialam interview w Sztokholmie i ja dostalam GC, 2 moich dzieci takze, natomisat u mojego meza brakowalo jednego dokumentu z sadu, i wrzuculi go na Refused na poczatku. Uprzedzili nas, ze tak bedzie dopoki nie dostarczymy tego dokumentu. Teraz juz potwierdzili, ze to maja, no i zmienilo sie u niego wlasnie na AP. Czy to oznacza ze musza zrobic jakies dodatkowe sprawdzenie? Ktos moze wie cos na ten temat? Myśmy byli w podobnej sytuacji. Rozmowę mieliśmy w czwartek - wszystko ok., ale nie wzięliśmy starego paszportu syna z wizą, którą trzeba było fizycznie anulować. Konsul powiedział, że wszystko ok, tylko mamy go dostarczyć. Tak zrobiliśmy następnego dnia. Powiedzieli, że sprawa załatwiona. Ale cały weekend, i jeszcze w poniedziałek (dzień wolny, bo w USA święto pracy) w CEAC widzieliśmy jako AP. We wtorek zmieniło się na issued. Zatem nie martwiłbym się. W poniedziałek będzie ok. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi