klaudka20 Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 ja dałam sobie spokoj już 3 miechy temu wiec nie ma co sie martwić ale słyszałam ze w cebulkach włosow to sie nawet do poł roku trzyma moze juz ktos przechodził takie testy <jak one wyglądają?>
ajejo Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 ja nie przestałem palić w zeszłym roku dokładnie dwa miesiace przed wylotem i przeszedłem testy bez problemu ,teraz przestałem ok 10 lutego co wychodzi 4 miesiace(ale to tylko dlatego ze mam lepsza posade i mi zalezy zeby je przejsc na bank-w zeszłym roku to był housekeeping wiec niekonicznie mogli mi te testy robic)wiec tez jestem troche w niepownosci ale z tego co pamietam na tablicach informacyjnych pisało ze testy działaja 90 dni wstecz wiec powinno byc ok.pozdro! ps:czytałem tez niedawno artykuył w ktorym pisało ze narkotyki znikaja z organizmu po 2 misiacach i sa nie do wykrycia,jak widac rozne wersje kraza po swiecie...
thill Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 mhm rozumiem , no nic mam nadzieje ze wystarczy czasu poniewaz nie usmiecha mi sie za bardzo tracic pracy zanim ja na dobre zaczne Dziekuje za wszelkie info i pozdrawiam i zycze udanej i dochodowej pracy
darop Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 mhm rozumiem , a jak to wyglada z tolerancja w sensie slyszalem ze to nie jest tak ze na testach jest "bral" , "nie bral" tylko ze jest jakis wskaznik dopuszczalnosci jak u nas z alkoholem .. Biorac pod uwage ze popalalem sobie okazyjnie jak juz pisalem raz na tydzien czasami dwa razy a czasami raz na 2 tygodnie to czy zmieszcze sie w tej skali dopuszczalnosci czy nie da sie tego zabardzo przewidziec ? no nie wiem nie wiem my dostaliśmy info nie brał-pracuje, brał-wylatuje i tyle koniec gadki, a nawet powiem więcej to nie my się o tym dowiadywaliśmy tylko supervisor chyba, dostał info, że pozytywne to podziekował i wysłał do domu, info o negatywnym pracujesz sobie spokojnie i nikt Ci głowy nie zawraca testami, czasami zdarzają się powtórki ale o tym już było chyba
aniolova Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 ja bylam w zeszlym roku na north lake tahoe w resorcie z kasynem i wszyscy mieli obowiazkowe drug testy ze sliny. z tego co wiem byly bardzo czule, ale jesli komus wyszedl pozytywny nie byl od razu wywalany tylko szedl na dokladne testy z krwi - kazdy test nie z krwi moze wyjsc pozytywnie przy zazywaniu niektorych lekow (niestety nie wiem jakie to dokladnie, ale wiem ze w sklad tej listy wchodzi czesc europejslich antybiotykow) ktore zostana wykryte przy dokladnym przebadaniu. poza tym pracowalo z nami wiele palacych trawe (i nie tylko) amerykanow i mowili ze jednak niektore anty-testery dzialaja i to nadzwyczaj dobrze. pozniej testy mialy byc powtorzone wyrywkowo, ale nie byly. w tym roku jade do reno, nie boje sie drug testow bo sama nic nie biore, ale przeszlam operacje kolana i mozliwe ze bede jeszcze musiala brac jakies leki jadac tam... moze ktos z was ma blizsze informacje na temat jakie leki moga byc wykryte i czy w przypadku wyniku pozytywnego moge sie ubiegac o powtorzenie testu lub zrobienie go inna metoda?
arecki Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 eeee robi mi sie niedobrze jak o tym mysle usa to panstwo policyjne i coraz bardziej sie w tym przekonaniu utwierdzam a moja dawna fascynacja stanami jakos blaknie i nie chodzi tu tylko o te testy . ogarniaja mnie watpliwosci czy to wogole jest sens tam jechac :evil: :evil:
pawlo122 Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 ranyy!! co za temat :!: ludzie po prostu nie uzywajcie tego [beeep] i nie bedzie takich problemow :!: Pozdrawiam Łatwo sie mowi , kazdy ma swoje potrzeby ... :wink:
Flame of Udun Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 ranyy!! co za temat :!: ludzie po prostu nie uzywajcie tego [beeep] i nie bedzie takich problemow :!: Pozdrawiam Łatwo sie mowi , kazdy ma swoje potrzeby ... :wink: Rzeczywiscie temat jest dyskusyjny i sie przygladam mu od dluzeszego czasu - jednak dopoki nikt nie bedzie informowal jak i gdzie kupic lub zachwalac uzywek, temat pozostanie otwarty, jako "ratunek" dla "zagubionych dusz" :roll:. Chyba wszyscy wiedza do czego ich uzywanie moze doprowadzic i nikt niechcialby aby jego/jej corka/syn w takie [beeep] sie wladowali podczas wyjazdu do usa. Prosze scisle sie trzymac tematu.
pawlo122 Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 Piszecie, aby wpisywac lekarstwa, które sie przyjmowa3o regularnie.A co jesli ktoś przyjmuje reguleranie środki dla awiczących na si3owni ( DOZWOLONE !!! nie sterydy !!!) takie któe mo?na kupia w ka?dym sklepie sportowym, jak np kreatyna i HMB. W Polsce są one powszechne, ale nie wiem jak w USA. Nie wiem, te? jaka mogą zareagowac przy takim badaniu, jesli wyjdzie im cos takiego.. Czy pisac o takich srodkach?? Czy mogą bya problemy jesli sie nie napisze a cos takiego wyjdzie?? Witam NIe wydaje mi sie zebys mial jakies problemy z odzywkami w koncu w Ameryce takze uzywają kreatyny czy hmb wiec tu problemu nie powinno byc , ba nawet podobno w USA sa "odzywki" powszechnie dostepne ktore w Polsce dostac nie mozna ... :wink:
gosia_g Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 Jak widze temat uciekl juz totalnie, a ja teraz tez panikuje z powodu tych glupich drug testow.Palilam ostatni raz 10 lutego, a jade na h2b byc moze juz nawet za miesiac, moze jak wyjade minie 2,5 miesiaca, a pewnie wmontuja mnie na ten test od razu z poczatku co?Nie piszecie jak potoczyly sie Wasze losy, czyzbyscie wszyscy przeszli te testy?Piszcie koniecznie.Ja slyszalam od kolezanki ze w 2004 w tym kasynie gdzie jade byl tylko mocz badany,ale moglo sie to przeciez zmienic przez ten czas, prawie 3 lata minely!!!No chociaz niektore posty sa tu pocieszajace, ze ktos dwa miechy nie palil i przeszedl te wlosy!Qurwa ale sie denerwuje,po cholere mi bylo to bakanie?Nie jestem nalogowym palaczem, tak tylko dla towarzystwa przybakalam.Jak strace cala kase i mnie wy[beeep]ia to chyba zamiast do domu pojade sie zaszyc na jakas bezludna wyspe, bo starzy mnie i tak z rodziny wypisza....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.