Skocz do zawartości

Drug Tests

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak widze temat uciekl juz totalnie, a ja teraz tez panikuje z powodu tych glupich drug testow.Palilam ostatni raz 10 lutego, a jade na h2b byc moze juz nawet za miesiac, moze jak wyjade minie 2,5 miesiaca, a pewnie wmontuja mnie na ten test od razu z poczatku co?Nie piszecie jak potoczyly sie Wasze losy, czyzbyscie wszyscy przeszli te testy?Piszcie koniecznie.Ja slyszalam od kolezanki ze w 2004 w tym kasynie gdzie jade byl tylko mocz badany,ale moglo sie to przeciez zmienic przez ten czas, prawie 3 lata minely!!!No chociaz niektore posty sa tu pocieszajace, ze ktos dwa miechy nie palil i przeszedl te wlosy!Qurwa ale sie denerwuje,po cholere mi bylo to bakanie?Nie jestem nalogowym palaczem, tak tylko dla towarzystwa przybakalam.Jak strace cala kase i mnie wy[beeep]ia to chyba zamiast do domu pojade sie zaszyc na jakas bezludna wyspe, bo starzy mnie i tak z rodziny wypisza....

Ja musze co rok robic drug test. Robilem niedawno po terminie miesiac i juz mnie nastraszyli, ze mnie zwolnia, bo nie dostali od LAbCorp aktualnych wynikow, a LabCorp wyslal informacje do mnie, ze daja mi osateczny deadline na wizyte, a jak nie, to potem mam zaplacic 200$ kary jak po terminie przyjde. Oczywiscie czyscioszek jestem, wiec bez problemu poszedlem nasikac. Lekarza pytalem co moga wykryc, to mowil, ze srednio po 2 tygodniach nie wyjdzie nic, ale jak zrobia dokladnie testy, to wyjdzie.

• Odpowiedzi 160
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Szkoda ze ja jade tam pierwszy raz,bo moglabym np tak jak Ty opoznic to o miesiac.No a tak pewnie w pierwszym tygodniu wszystko sie robi.No ale miejmy nadzieje ze to tylko mocz bedzie.Oby!

Napisano

Witaj

Kiedys denerwowalem sie tak jak Ty , panikowalem ale jak sie okazalo nie potrzebnie, u mnie to wygladalo tak ze pobierali mocz, nalezalo wejsc do WC napełnic specjalnie do tego przygotowany pojemnik i nastepnie przekazac do testów, a poza tym musisz wiedziec jedno ze oni te testy nie wykonują wszystkim uczestnikom bo kazdy taki test to jest wydatek , robią to wyrywkowo (co nie oznacza ze Twoj mocz nie bedzie badany) , poznalem takich dwóch chlopakow ktorzy dwa dni przed testami paliło , wzieli mocz od niepalących kolegów i nie bylo zadnych problemow, nie masz co sie bac wszystko bedzie dobrze , dla swietego spokoju wez od kolezanki nie palącej mocz i po sprawie ... Pozdrawiam :wink:

Napisano

Nie zdolalem przebrnac przez 10 stron tego watku, ale powiem tak na wszelki wypadek dla wszystkich martwiacych sie jak to bylo w Atlantic City. Otoz wlosy z glowy na testy "mile" panie z Human Resources faktycznie nam wyciely tak jak i pozostalym setkom ludzi, ale jako ze te testy ktore tam normalnie robia sa ponoc drogie to ostatecznie ich w ogole chyba nie wysylali. Na na pewno nie paru osob ktore znam a ktore mialy w tych wlosach "jakies nie pożadane substancje" ale z rodzaju tych naturalnych i gdzie nie gdzie akceptowanych.

Napisano

Kochani jak dobrze slyszec takie opinie.Jak dobrze slyszec slowa pocieszenia (sorry Za wylewnosc ale mam duzo promili alkoholu we krwi w danej chwili).Shiza jest maxymalna, mialam taka wizje ze mnie wy[beeep]ia z roboty i bede musiala wrocic do domu i powiedzic rodzicom"kochani nie moge wam oddac kasy bo z powodu oblanych drug testow wyrzucili mnie z roboty"a teraz jestem bardziej spokojna.Obiecuje ze juz nigdy nie zapale trawy bo juz nie mam zamiaru sie tak denerwowac.Lepiej chlupnac sobie winko, wodeczke lub cokolwiek....no w moczu to se moga nawet nurkowac bo od 10 lutego nic nie znajda,ale te wlosy mnie denerwuja.No ale w koncu co ma byc to bedzie.Oby bylo tak ze beda je badac wyrywkowo,albo tylko mocz.Pozdrawiam!!!Ide spac choc na mysl o jutrzejszym kacu dostaje mdlosci.....

Napisano

F

Nie ka?dy chyba ma tutaj na myśli prochy :) . W ka?dym razie na odstawienie prochów mo?e bya ju? za pó1no, bo wiekszośa mo?na wykrya we krwi jeszcze po ponad pó3 roku ale jeśli chodzi o trawke to mo?na jeszcze na luzie sie zabawia. W wiekszości nie powinna bya do wykrycia po 2 miechach ale dla świetego spokoju 3 m-ce powinny wystarczya w zupe3ności. :):)

a ja czytalem gdzies ze w mumi jakiegos faraona znalezli we wlosach dowod ze trawka byla juz popularna w czasach przed Chrystusem

Napisano

wydaje mi sie ze z tymi testami wszystko zalezy od konkretnego miejsca.. ja w zeszle wakacje bylam w nevadzie, kawalek od vegas, wszystkich studentow pracujacych w naszym kasynie wzieli na badanie w ciagu 2-3 dni od przyjazdu(obcinali kosmyk wlosow), dla jednego chlopaka skonczylo sie to kiepsko, generalnie po pobraniu kosmyka badali wszystkich bez wyjatku. jednak nie masz sie raczej o co martwic, z tego co mowili niektorzy, zdarzylo im sie palic 2 miesiace przed wyjazdem i testy niczego nie wykryly.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Znalazło się tutaj tyle błędnych i bezsensownych wypowiedzi, że postanowiłem raz na zawsze ukrucić spekulacje: otóż WŁOSY DO TESTÓW są pobierane, ale jeśli ktoś palił ziele, to nie ma co drżeć o posadę, bo z włosów wykonuje się testy prawie w 100 procentach na kokainę i heroinę. Jeszcze raz: nie robi się testów na obecność metabolitów THC z włosów, bo dają bardzo niepewne wyniki!!!

Jeśli ktoś palił długotrwale (np. przez miesiąc codziennie) to standardowy test z moczu nie wykaże niczego po 3 TYGODNIACH, a z krwi po 3 MIESIĄCACH. Po jednorazowym zapaleniu zioła nie ma czego obawiać się po TYGODNIU (mocz) i 3 TYGODNIACH (krew).

Tyle! I powodzenia w ju-es-ej! ;)

Napisano
Dasz linka do materiałów potwierdzających to co napisałeś?

Nie ma co śledzić materiały internetowe na te tematy. W sieci (nie na forach, lecz na stronach o ganji) znalazłem równie nie przemyślane bzdurne wypowiedzi jak tutaj. Nawet takie niedorzeczności jak to, że zapalenie jointa pozostawia wykrywalne przez testy przez całe życie zmiany w DNA. (buhahahahahaha) ;):lol::P

Być może słyszy się opowieści o kolesiach, którzy wylecieli z pracy po badaniu włosów (a oni twierdzą, że to przez palenie), ale są to bzdury!!! Ci kolesie musieli wcześniej dodatkowo koksować albo grzali w żyłę i testy z włosów właśnie to wykryły.

Nie wiem, jak to jest z amerykańskim prawem pracy (niech osoby zainteresowane to sprawdzą), ale w Polsce w przypadku, gdy pracodawca zażąda zrobienia testów, nie musisz się na nie zgadzać i teoretycznie (powtarzam: teoretycznie, bo w Polsce prawo nie działa w tych kwestiach) nie mogą was za to spotkać żadne konsekwencje jak np. zwolnienie z pracy. Krew można pobrać w przypadku wypadków drogowych, w których ktoś został ranny lub zginął.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...