USA_999 Posted March 7, 2022 Report Share Posted March 7, 2022 Witam Użytkowników, Poszukuje osoby/firmy która będzie mnie sponsorować na zieloną kartę w ramach wizy imigracyjnej EB-3. Stanowisko dowolne. Firma musi posiadać min. $50,000 rocznego dochodu (net income), aby spełniać kryteria sponsora. Znam szczegóły procedury, mogę wskazać prawnika który kompleksowo poprowadzi sprawę. Osoby zainteresowane bardzo proszę o kontakt na priv, w celu omówienia szczegółów i kwestii finansowych. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roelka v.2 Posted March 7, 2022 Report Share Posted March 7, 2022 Na tym portalu raczej nie znajdziesz sponsora. pomijam fakt ze nie podales nawet jakie masz kwalifikacje czy wyksztalcenie. Polecam poszukac na portalach typu indeed.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
USA_999 Posted March 7, 2022 Author Report Share Posted March 7, 2022 Wiza EB-3 obejmuje również osoby niewykwalifikowane, więc moje kwalifikacje i doświadczenie nie mają na tym etapie większego znaczenia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
margherita_s Posted March 8, 2022 Report Share Posted March 8, 2022 11 hours ago, USA_999 said: Wiza EB-3 obejmuje również osoby niewykwalifikowane, więc moje kwalifikacje i doświadczenie nie mają na tym etapie większego znaczenia. Dla potencjalnego sponsora mają, i to spore. Mając do wyboru zatrudnienie Ciebie bez kwalifikacji (w tym opłacenie wniosku o wizę, wszystkie koszta itp.) vs. kogoś na miejscu w USA, również bez kwalifikacji, wybór jest oczywisty. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted March 8, 2022 Report Share Posted March 8, 2022 56 minut temu, margherita_s napisał: Dla potencjalnego sponsora mają, i to spore. Mając do wyboru zatrudnienie Ciebie bez kwalifikacji (w tym opłacenie wniosku o wizę, wszystkie koszta itp.) vs. kogoś na miejscu w USA, również bez kwalifikacji, wybór jest oczywisty. Jakoś tak mi przychodzi do głowy że nasz kandydat na imigranta zakłada, że pokryje swojemu przyszłemu pracodawcy wszystkie koszty związane z jego przyjazdem. Aby tylko wjechać do najbogatszego kraju trzeciego swiata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walker- Posted March 8, 2022 Report Share Posted March 8, 2022 Mogę to zorganizować. Koszt łączny to ok. $15k, czas ok. 2 lat, ale to już pewnie wiesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
USA_999 Posted March 8, 2022 Author Report Share Posted March 8, 2022 Super, pasuje. Podeślij proszę dane kontaktowe na maila usa775964 (a) gmail Gdyby ktoś z Użytkowników również miał podobną możliwość, to także proszę o kontakt. Poszukuje pracodawców dla 8-10 osób. Może to być jedna firma lub wiele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts