Xarthisius Napisano 17 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2022 12 minutes ago, bartek_p2 said: Byłem tam w wakacje przejazdem, wraz z noclegiem. Okolice mocno nieciekawe: https://www.neighborhoodscout.com/oh/cincinnati/crime.amp Z ciekawosci uzylem powyzszego zeby zobaczyc co u mnie i chyba jak sie nie zaplaci to wklejaja losowe wartosci, bo najbardziej "majonezowe" obszary, z najdrozszymi domami itp. sa "highest crime", a obszar gdzie strzelaja w bialy dzien do autobusow szkolnych z dziecmi jest "lowest on crime"... Update: my bad, to byla wartosc domow To sie zgadza z rzeczywistoscia.
kzielu Napisano 17 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2022 9 minutes ago, bartek_p2 said: Byłem tam w wakacje przejazdem, wraz z noclegiem. Okolice mocno nieciekawe: https://www.neighborhoodscout.com/oh/cincinnati/crime.amp Zalezy gdzie - akurat okolica 45227 nie jest chyba jakos specjalnie nieciekawe, sasiadujacy Indian Hill ma household median income ~$220k - wszystko zalezy od lokalizacji. A Cincinnati to jak kazde wieksze miasto w US - niczym sie nie rozni i ma dokladnie te same problemy.
andyopole Napisano 17 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2022 10 godzin temu, Anna12 napisał: szukamy gdzies w poblizu zip codu 45227 Tutaj zip cody nie sa tak precyzyjne jak np. w UK. Moja 25 tysieczna miescina ma jeden kod pocztowy.
Xarthisius Napisano 17 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2022 1 hour ago, andyopole said: Tutaj zip cody nie sa tak precyzyjne jak np. w UK. Moja 25 tysieczna miescina ma jeden kod pocztowy. Pelny, 9 cyfrowy, zip code lokalizuje Cie juz calkiem dobrze, chyba z dokladnoscia do przecznicy.
andyopole Napisano 17 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2022 15 minut temu, Xarthisius napisał: Pelny, 9 cyfrowy, zip code lokalizuje Cie juz calkiem dobrze, chyba z dokladnoscia do przecznicy. Ten tak ale pieciocyfrowy raczej nie za zbytnio a do niego sie odnosilem.
Anna12 Napisano 18 Listopada 2022 Autor Zgłoś Napisano 18 Listopada 2022 no to fakt w UK post cody sa bardzo precyzyjne i jest to mega wygodne w oznaczaniu lokalizacji w Chicago podaje sie skrzyzowanie dwoch ulic a w Cincinnati to nie wiem szukamy czegos w okolicy 1 Trade St
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.