Guest Posted May 26, 2023 Report Posted May 26, 2023 dostałem info od znajomej że wydawanie zielonych kart przez USA zostało zawieszone/wstrzymane na dwa lata - czy to prawda czy jakaś plotka?
andyopole Posted May 26, 2023 Report Posted May 26, 2023 Tak, to już postanowione. GC dostaną tylko zwolennicy jednej partii w USA. Póki co, nie ustalono jeszcze której partii.
Kleofas11 Posted May 26, 2023 Report Posted May 26, 2023 4 godziny temu, mati.cfc napisał: dostałem info od znajomej że wydawanie zielonych kart przez USA zostało zawieszone/wstrzymane na dwa lata - czy to prawda czy jakaś plotka? W tej chwili przebywasz na terenie USA to chyba powinieneś się orientować w rzeczach typu "Co tam panie w polityce ?"
kzielu Posted May 26, 2023 Report Posted May 26, 2023 8 hours ago, mati.cfc said: dostałem info od znajomej że wydawanie zielonych kart przez USA zostało zawieszone/wstrzymane na dwa lata - czy to prawda czy jakaś plotka? Najprawdziwsza prawda, jak znajoma tak mowi to musi byc prawda.
kzielu Posted May 26, 2023 Report Posted May 26, 2023 Wiec nie - to jest calkowita bzdura i nie ma w tym nic prawdziwego. Na zdrowy rozsadek nie ma to zadnego sensu a informacje o tym bylyby powszechnie dostepne. (pytanie jest na tyle kuriozalne ze takie tez odpowiedzi dostales).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.