Guest Posted May 26 Report Share Posted May 26 dostałem info od znajomej że wydawanie zielonych kart przez USA zostało zawieszone/wstrzymane na dwa lata - czy to prawda czy jakaś plotka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted May 26 Report Share Posted May 26 Tak, to już postanowione. GC dostaną tylko zwolennicy jednej partii w USA. Póki co, nie ustalono jeszcze której partii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleofas11 Posted May 26 Report Share Posted May 26 4 godziny temu, mati.cfc napisał: dostałem info od znajomej że wydawanie zielonych kart przez USA zostało zawieszone/wstrzymane na dwa lata - czy to prawda czy jakaś plotka? W tej chwili przebywasz na terenie USA to chyba powinieneś się orientować w rzeczach typu "Co tam panie w polityce ?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted May 26 Report Share Posted May 26 8 hours ago, mati.cfc said: dostałem info od znajomej że wydawanie zielonych kart przez USA zostało zawieszone/wstrzymane na dwa lata - czy to prawda czy jakaś plotka? Najprawdziwsza prawda, jak znajoma tak mowi to musi byc prawda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 26 Report Share Posted May 26 Poczekam na wypowiedzi bardziej rzetelnych osób Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted May 26 Report Share Posted May 26 Wiec nie - to jest calkowita bzdura i nie ma w tym nic prawdziwego. Na zdrowy rozsadek nie ma to zadnego sensu a informacje o tym bylyby powszechnie dostepne. (pytanie jest na tyle kuriozalne ze takie tez odpowiedzi dostales). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts