Gość Napisano 26 Maja 2023 Zgłoś Napisano 26 Maja 2023 dostałem info od znajomej że wydawanie zielonych kart przez USA zostało zawieszone/wstrzymane na dwa lata - czy to prawda czy jakaś plotka?
andyopole Napisano 26 Maja 2023 Zgłoś Napisano 26 Maja 2023 Tak, to już postanowione. GC dostaną tylko zwolennicy jednej partii w USA. Póki co, nie ustalono jeszcze której partii.
Kleofas11 Napisano 26 Maja 2023 Zgłoś Napisano 26 Maja 2023 4 godziny temu, mati.cfc napisał: dostałem info od znajomej że wydawanie zielonych kart przez USA zostało zawieszone/wstrzymane na dwa lata - czy to prawda czy jakaś plotka? W tej chwili przebywasz na terenie USA to chyba powinieneś się orientować w rzeczach typu "Co tam panie w polityce ?"
kzielu Napisano 26 Maja 2023 Zgłoś Napisano 26 Maja 2023 8 hours ago, mati.cfc said: dostałem info od znajomej że wydawanie zielonych kart przez USA zostało zawieszone/wstrzymane na dwa lata - czy to prawda czy jakaś plotka? Najprawdziwsza prawda, jak znajoma tak mowi to musi byc prawda.
Gość Napisano 26 Maja 2023 Zgłoś Napisano 26 Maja 2023 Poczekam na wypowiedzi bardziej rzetelnych osób
kzielu Napisano 26 Maja 2023 Zgłoś Napisano 26 Maja 2023 Wiec nie - to jest calkowita bzdura i nie ma w tym nic prawdziwego. Na zdrowy rozsadek nie ma to zadnego sensu a informacje o tym bylyby powszechnie dostepne. (pytanie jest na tyle kuriozalne ze takie tez odpowiedzi dostales).
Rekomendowane odpowiedzi