MeganMarkle Napisano 22 Stycznia Zgłoś Napisano 22 Stycznia Hej wszystkim! moi znajomi przylatują do mnie do USA z Polski, kupili lot bezpośredni z Wawy do LA i tak tez wypełnili esta. Teraz jednak linia lotnicza zmieniła im połączenie z bezpośredniego na z przesiadka w NYC - czy w związku z tym ich ESTA nadal ma się dobrze czy trzeba coś gdzieś uaktualnić? Było tam ponoć pytanie czy lot jest bezpośredni.. może ktoś wie, ja nigdy ESTY w życiu nie wypełniałam Cytuj
andyopole Napisano 22 Stycznia Zgłoś Napisano 22 Stycznia Nie sadze zeby cos trzeba bylo zmieniac. Przeciez Immigration zaleca robic ESTA przed zakupem biletu. Poza tym ESTA jest wazna dwa lata a przyszle potencjalne loty tym bardziej nie sa znane pod wzgledem logistycznym. 2 Cytuj
mcpear Napisano 22 Stycznia Zgłoś Napisano 22 Stycznia ESTA jest OK. Andy ma 100% racji. Tam nie ma pytania o loty w sensie bezpośredniości czy też nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi