cavscout Napisano 16 Sierpnia Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 3 hours ago, Elisa111 said: Hej, czy szkołę średnią kończyłaś w Polsce? Właśnie próbuję od mojej szkoły w PL uzyskać transkrypt i jest dramat, oni nie mają pojęcia co i jak zrobić. Jakieś wskazówki? Ja high school konczylem tutaj. Kiedy zapisywałem się do community college nie chcieli zdanych transkryptów czy SAT czy innych testów. Ale ja juz mialem 26 lat wtedy. Może dla starszych ludzi są inne zasady. Cytuj
mola Napisano 16 Sierpnia Zgłoś Napisano 16 Sierpnia (edytowane) Ja ostatnio walczyłam z transkryptami, ale ze studiów. Natomiast - znalazłam agencję akredytowaną odpowiednio przez intytucje w USA i na oficjalnych listach, która wzięła moje dokumenty i bez interakcji z uczelnią zrobiła mi wszystkie transkrypty. Wiem, że ze szkoł średnich też robią, ale nie wiem jaki tu dokładnie będzie proces. @Elisa111 jeśli chcesz, kontkat wyślę na priv. Edytowane 16 Sierpnia przez mola Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi