Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 10.04.2024 o 22:51, andyopole napisał:

Wszelki duch Pana Boga chwali!

Rewitaj!

Nie wiem co tam w NM ale Oregon wciaz w tym samym miejscu na mapie znachodzi sie...  :D

Rozwiń  

Hyhyhy! Andy jak zwykle na strazy! 

Zatesknilam:)

A wiesz, ze mam dziecko na uniwersytecie w Tacoma, WA? Zatem bywam na Pacific Northwest czasami. W OR bede pod koniec sierpnia.

Ale teraz jakos sie tak zlozylo, ze bede ladowac w NM i chetnie przygarne jakies porady. Takie zycie:)

Napisano
  W dniu 11.04.2024 o 00:20, jannapa napisał:

Ale teraz jakos sie tak zlozylo, ze bede ladowac w NM i chetnie przygarne jakies porady. Takie zycie:)

Rozwiń  

Ja nie z NM ale spedzilam tamtych okolicach ponad miesiąc zwiedzajac i uwaga... jezdzac na snowboardzie :rolleyes: kilka lat temu.  Nie wiem czy bede potrafila pomoc ale jak cos to pisz 

Napisano
  W dniu 11.04.2024 o 00:20, jannapa napisał:

Hyhyhy! Andy jak zwykle na strazy! 

Zatesknilam:)

A wiesz, ze mam dziecko na uniwersytecie w Tacoma, WA? Zatem bywam na Pacific Northwest czasami. W OR bede pod koniec sierpnia.

Rozwiń  

Do Tacoma rzut beretem. Będzie sierpień, daj znać! Pozdrawiam!

• 1 miesiąc później...
Napisano
  W dniu 13.05.2024 o 16:30, katlia napisał:

Wyglada na to ze @czarex mieszka w NM.

Rozwiń  

Tak, zgadza sie. Mieszkam w NM :) na poludniu, kolo wsi zwanej Columbus. Ale pewnie wkrotce bede sie przeprowadzal (znowu). Uzbrojone 40ac z garazem/budynkiem gospodarczym (600 sq ft), chata do zamieszkania (prawie skonczone - tylko ocieplenie do skonczenia zostalo - 550 sq ft) czesciowo ogrodzone posiadam na sprzedaz jesli by ktos chcial. Super miejscowka, gdyby narzeczona nie byla wybitnie wymagajaca odnosnie lekarzy to bym nie sprzedawal.

Napisano
  W dniu 13.05.2024 o 12:17, kass napisał:

W ABQ jest jeden Polski sklep, więc jakaś Polonia musi być :)
Ja będę od sierpnia

Rozwiń  

Gdzie w ABQ? Lol... Zaopatrzenie na polskie specjaly to albo sam kielbase robie (ale prosiakow juz sie pozbylem) albo w Chicago/NJ jak jestem - duzo jezdze po USA (Alaska 2x autem juz byla w tym roku).