andyopole Napisano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2 godziny temu, czarex napisał: Miejscowości nie pamiętam. Pamiętam że w okolicy na TA był Popeyes. Lol Te budy stawiają w każdej wsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarex Napisano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja (edytowane) 7 hours ago, andyopole said: Te budy stawiają w każdej wsi... TA Travel Center z Popeyes masz jedno tylko w okolicy… aż przeszukałem mapy… przy I5 na wysokości Aurora - o to mi chodziło… lol “Utknąłem” bo zrzutkę miałem w Eugene czy jakoś tak, a następny transport po 2 dniach z Vancouver WA Edytowane 15 Maja przez czarex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja W swoich okolicach po parkingach się nie jeździ. do tego parkingu mam 10 mil. Przez Aurora codziennie przejeżdżam w drodze do pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2 hours ago, czarex said: “Utknąłem” bo zrzutkę miałem w Eugene czy jakoś tak, a następny transport po 2 dniach z Vancouver WA Hot shot trucking ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarex Napisano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 22 hours ago, kzielu said: Hot shot trucking ? Zwierzęta przewożę. PupTransporter.com poszukuje kierowców jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 11 godzin temu, czarex napisał: Zwierzęta przewożę. PupTransporter.com poszukuje kierowców jak coś Jeśli na emeryturze będę się nudzil to może wezmę ze dwa kursy na miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarex Napisano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 4 hours ago, andyopole said: Jeśli na emeryturze będę się nudzil to może wezmę ze dwa kursy na miesiąc. USA i „na emeryturze” lol to nie Polska :) przy psiakach człowiek przynajmniej tyłek ruszy co kilka godzin, a nie że goni od Kalifornii po Boston tylko z przerwami na tankowanie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 7 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca On 5/14/2024 at 6:21 AM, kass said: Red Rock Deli Abq 2414 San Mateo pl NE sklep i restauracja w jednym. Bardzo dużo produktów nie ma O, rany! Jestem zaskoczona! W ABQ będę już za dwa tygodnie. Niech no się tylko rozpakuję i ogarnę, natychmiast pobiegnę do sklepu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi