andyopole Napisano 15 Maja Zgłoś Napisano 15 Maja 2 godziny temu, czarex napisał: Miejscowości nie pamiętam. Pamiętam że w okolicy na TA był Popeyes. Lol Te budy stawiają w każdej wsi... Cytuj
czarex Napisano 15 Maja Zgłoś Napisano 15 Maja (edytowane) 7 hours ago, andyopole said: Te budy stawiają w każdej wsi... TA Travel Center z Popeyes masz jedno tylko w okolicy… aż przeszukałem mapy… przy I5 na wysokości Aurora - o to mi chodziło… lol “Utknąłem” bo zrzutkę miałem w Eugene czy jakoś tak, a następny transport po 2 dniach z Vancouver WA Edytowane 15 Maja przez czarex Cytuj
andyopole Napisano 15 Maja Zgłoś Napisano 15 Maja W swoich okolicach po parkingach się nie jeździ. do tego parkingu mam 10 mil. Przez Aurora codziennie przejeżdżam w drodze do pracy. 1 Cytuj
kzielu Napisano 15 Maja Zgłoś Napisano 15 Maja 2 hours ago, czarex said: “Utknąłem” bo zrzutkę miałem w Eugene czy jakoś tak, a następny transport po 2 dniach z Vancouver WA Hot shot trucking ? Cytuj
czarex Napisano 16 Maja Zgłoś Napisano 16 Maja 22 hours ago, kzielu said: Hot shot trucking ? Zwierzęta przewożę. PupTransporter.com poszukuje kierowców jak coś Cytuj
andyopole Napisano 16 Maja Zgłoś Napisano 16 Maja 11 godzin temu, czarex napisał: Zwierzęta przewożę. PupTransporter.com poszukuje kierowców jak coś Jeśli na emeryturze będę się nudzil to może wezmę ze dwa kursy na miesiąc. Cytuj
czarex Napisano 17 Maja Zgłoś Napisano 17 Maja 4 hours ago, andyopole said: Jeśli na emeryturze będę się nudzil to może wezmę ze dwa kursy na miesiąc. USA i „na emeryturze” lol to nie Polska :) przy psiakach człowiek przynajmniej tyłek ruszy co kilka godzin, a nie że goni od Kalifornii po Boston tylko z przerwami na tankowanie… Cytuj
jannapa Napisano 7 Lipca Autor Zgłoś Napisano 7 Lipca On 5/14/2024 at 6:21 AM, kass said: Red Rock Deli Abq 2414 San Mateo pl NE sklep i restauracja w jednym. Bardzo dużo produktów nie ma O, rany! Jestem zaskoczona! W ABQ będę już za dwa tygodnie. Niech no się tylko rozpakuję i ogarnę, natychmiast pobiegnę do sklepu:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi