rudyrydz Napisano 8 godzin temu Zgłoś Napisano 8 godzin temu (edytowane) 35 minut temu, kzielu napisał: I nie zauwazyliscie ze ten numerek to juz mieliscie zanim cokolwiek zlozyliscie ? Ja nie zwracałam uwagi na takie rzeczy. Miałam ważniejsze rzeczy na głowie. Pierwszy raz bierzemy w tym udział Edytowane 8 godzin temu przez rudyrydz Slowo Cytuj
hawajskigosciuwa Napisano 8 godzin temu Zgłoś Napisano 8 godzin temu 4 minutes ago, rudyrydz said: Ja zwracałam uwagi na takie rzeczy. Miałam ważniejsze rzeczy na głowie. Pierwszy raz bierzemy w tym udział chodzi o to ze ten numer jest juz przypisany w momencie ogloszenia wynikow losowania, a sam nr jest przypisany losowo. nie wiem jak dziala algorytm ale zgaduje do kazdego nr dla danego miejsca (AF, EU, AS itd.) jest przypisywany losowy kandydat lub puste pole. Cytuj
Xarthisius Napisano 8 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 8 godzin temu (edytowane) 59 minutes ago, Teru said: sorki za banalne pytanie jeżeli mam DV2026eu33xxx to dopiero od przyszłego roku mam śledzić Visa biuletyn? Pierwszy bulletin z cutoffem dla dv26 pojawi sie ~15 sierpnia 2025, ostatni ~15 lipca 2026. Edytowane 8 godzin temu przez Xarthisius Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi