Grahf Napisano 28 Maja Zgłoś Napisano 28 Maja Witam forumowiczów. Pracuje w firmie która wysyła na projekt wieksza grupe ludzi na wizie L-1 Blanket (okres około 3-6 miesięcy). Cześć na wizie typu A a czesc na B. W moim przypadku jest to wiza L-1A Blanket. Za niecałe dwa tygodnie mam rozmowę w konsulacie. Czy moglibyscie powiedziec jakie mieliście pytania i czy jakoś ostro maglowali? Na co zwrocic uwage, jakies rady etc. Z góry dzieki za pomoc. Cytuj
mcpear Napisano 28 Maja Zgłoś Napisano 28 Maja Ja przyleciałem na L1. Rozmowa sprowadziła się gdzie lecę, do której klasy liceum pójdą moje dzieci i czy jesteśmy "excited". 1 Cytuj
katlia Napisano 28 Maja Zgłoś Napisano 28 Maja 18 minutes ago, mcpear said: Ja przyleciałem na L1. Rozmowa sprowadziła się gdzie lecę, do której klasy liceum pójdą moje dzieci i czy jesteśmy "excited". No wiec maglowali na maks. Cytuj
iniska Napisano 9 Czerwca Zgłoś Napisano 9 Czerwca @Grahf, możesz się podzielić po fakcie jakie wyglądała rozmowa? Czy też takie pytania z grubsza czy coś dokładniejszego? Cytuj
Grahf Napisano 10 Czerwca Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca Sorry za brak polskich znakow, nie mieszkam w PL. Rozmowe mialem w konsulacie we Frankfurcie. Rozmowa byla dosc krotka, okolo 4 min. Pytania: 1. What will you do in the US. 2. How long are you working for your company. 3. Where will you work. 4. How long are you working as a manager. Urzednik byl dosc mily i profesjonalny. Troche sie stresowalem bo mam polski paszport, ale nie bylo zadnych problemow. W moim przypadku uruchamiamy bardzo duzy zaklad chemiczny. Na budowie pracuje teraz okolo 1000 osob, od nas z firmy leci okolo 40 osob, wiec spora grupa. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi