Grahf Napisano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja Witam forumowiczów. Pracuje w firmie która wysyła na projekt wieksza grupe ludzi na wizie L-1 Blanket (okres około 3-6 miesięcy). Cześć na wizie typu A a czesc na B. W moim przypadku jest to wiza L-1A Blanket. Za niecałe dwa tygodnie mam rozmowę w konsulacie. Czy moglibyscie powiedziec jakie mieliście pytania i czy jakoś ostro maglowali? Na co zwrocic uwage, jakies rady etc. Z góry dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja Ja przyleciałem na L1. Rozmowa sprowadziła się gdzie lecę, do której klasy liceum pójdą moje dzieci i czy jesteśmy "excited". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 18 minutes ago, mcpear said: Ja przyleciałem na L1. Rozmowa sprowadziła się gdzie lecę, do której klasy liceum pójdą moje dzieci i czy jesteśmy "excited". No wiec maglowali na maks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iniska Napisano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca @Grahf, możesz się podzielić po fakcie jakie wyglądała rozmowa? Czy też takie pytania z grubsza czy coś dokładniejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grahf Napisano 10 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca Sorry za brak polskich znakow, nie mieszkam w PL. Rozmowe mialem w konsulacie we Frankfurcie. Rozmowa byla dosc krotka, okolo 4 min. Pytania: 1. What will you do in the US. 2. How long are you working for your company. 3. Where will you work. 4. How long are you working as a manager. Urzednik byl dosc mily i profesjonalny. Troche sie stresowalem bo mam polski paszport, ale nie bylo zadnych problemow. W moim przypadku uruchamiamy bardzo duzy zaklad chemiczny. Na budowie pracuje teraz okolo 1000 osob, od nas z firmy leci okolo 40 osob, wiec spora grupa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi