andyopole Napisano 27 Września Zgłoś Napisano 27 Września 21 minut temu, mola napisał: ech, kiedyś przyjmował w Chicago... Ty tak nie wzdychaj bo mnie sie zdaje ze tu czasem slubny zaglada.... Cytuj
katlia Napisano 27 Września Zgłoś Napisano 27 Września 1 hour ago, mola said: ech, kiedyś przyjmował w Chicago... To byly czasy, prawda? Cytuj
andyopole Napisano 27 Września Zgłoś Napisano 27 Września 6 minut temu, katlia napisał: To byly czasy, prawda? Cos nam sie tu kobitki rozmarzyly. Znaczy weekend blisko! Cytuj
katlia Napisano 27 Września Zgłoś Napisano 27 Września 57 minutes ago, andyopole said: Cos nam sie tu kobitki rozmarzyly. Znaczy weekend blisko! W ciagu tygodnia tez fajnie pomyslec o nim Cytuj
mola Napisano 27 Września Zgłoś Napisano 27 Września 4 godziny temu, andyopole napisał: Ty tak nie wzdychaj bo mnie sie zdaje ze tu czasem slubny zaglada.... Ślubny dzisiaj zajęty okrutnie bo się spowiada z projektu z okazji Annual Review, ale jak go znam, to na okoliczość George'a na pewno wyciągnąłby Tofika, gdyż poglądy ma podobne. Wspaniałomyślnie go wyręczę, żeby wieczór spędzić spokojnie i Tofika zapodam w jego imieniu. https://youtu.be/8dx3l-PttM0?si=fLYtAK8Z0_eW1POo 2 Cytuj
andyopole Napisano 27 Września Zgłoś Napisano 27 Września Doszly mnie sluchy ze nawet planuje zrobic Ci prezent.... 1 2 Cytuj
cavscout Napisano 28 Września Zgłoś Napisano 28 Września On 9/25/2024 at 1:31 PM, Xarthisius said: Ja mialem dokladnie tak jak opisuje @Roelka v.2. Brat na mnie czekal. Ba! Jakby nie czekal to by nie zaczeli operacji. 2h po podaniu narkozy juz bylem w drodze do domu. Od wybudzenia do wywalenia za drzwi jakies 15-20m. Sprytnie to maja rozwiazane, bo sale gdzie sie oczekuje na operacje sa po lewej stronie szpitala, a pooperacyjne sa po prawej. Z bezposrednim wyjsciem prosto na parking Zeby nie bylo, w Polsce to chyba tak samo wyglada. "Chirurgia jednego dnia" to sie nazywa. Multum rzeczy tak robia i to takich ktore by sie wydawaly niemozliwe w polaczeniu z natychmiastowym zwolnieniem do domu np. operacje na kregoslupie. No nie wiem. Ja mialem kilka same day surgery I wysłali do domu dopiero jak się juz kompletnie wybudziło z narkozy. Wiec może to zależy od szpitala. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi