mateusz.bp Napisano 30 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września Dzień dobry, zakupiłem 1 parę butów sportowych i jako adres wysyłki podałem adres domowy do znajomej. Jakie jest najtańszy sposób przesłania ich do Polski? Dziękuję za pomoc Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września W tej chwili chyba USPS. Medium Flat Rate Box. Około 100 USD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 30 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września Ja wysylam paczki - rzadko - ale wysylam - przez Plus Express w IL - wychodzi taniej niz 100 USD za znacznie wieksza objetosc niz pudelko butow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 30 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września (edytowane) Ja zwykle korzystam z Polamera. W zeszłym roku za paczkę ważącą ok. 5kg zapłaciłam $69 (paczka lotnicza). Edytowane 30 Września przez mola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi