Skocz do zawartości

DV 2026 - wylosowany / nie wylosowany  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy została(e)ś wylosowana(y) w loterii DV-2026?

• TAK
      1
    • NIE
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
1 hour ago, sylwia1990 said:

Mam dokładnie ten sam problem :( Na sto procent nie mylę 0 z O itp. Zastanawiam się jak to rozwiązać

Zawsze mozesz sprobowac skorzystac z procedury odzyskiwania confirmation number:

Screenshot_20250504-053059.thumb.png.f49fb5082d8258b44aabfb16242f30b0.png

Jak Ci sie uda, to blad robisz w confirmation number, ale dostaniesz go w formie tekstu I bedziesz mogla przekleic.

Jak Ci sie nie uda, to robisz blad w nazwisku/roku urodzenia (wzgledem tego co wpisalas w eDV)

Jeszcze jednym czestym bledem jest wpisywanie imion w polu dla tylko nazwiska.

Edytowane przez Xarthisius

Napisano

Udało się, Case number 2026EU000016XX. Case number jest czymś czym należy się sugerować przy kolejności w ambasadzie? Czytając komentarze innych ten powinien być gwarantem rozmowy 

• Like 1
Napisano (edytowane)
5 minutes ago, Prius22 said:

Udało się, Case number 2026EU000016XX. Case number jest czymś czym należy się sugerować przy kolejności w ambasadzie? Czytając komentarze innych ten powinien być gwarantem rozmowy 

Yup I to raczej jeszcze w tym roku. Gratulacje! Do dalszych pytan polecam https://forum.usa.info.pl/topic/37113-dv-2026-wątek-dla-osób-które-wygrały-gc-i-mają-pytania/

Napisano
17 hours ago, aKamilek said:

Próbowałem już kilkanaście razy sprawdzać i ciągle ten sam błąd: 

Warning:The information entered is not valid.

Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

Na 100% dane, które wpisuję są poprawne. Zresztą, wpisywałem w poprzednich latach i nie było tego problemu. Ktoś tak miał jeszcze?

Uprzedzając: dane wpisałem dobrze. Mam zapisane potwierdzenie, dodatkowo zrzut ekranu. Nazwisko, data urodzenia, numer który wpisuje się zgadza.

Mam ten sam problem. Próbowałam mnóstwo razy, wraz z procedurą odzyskiwania hasła i nie działa. Czy ktoś wie co się dzieje?

Napisano
1 hour ago, Xarthisius said:

Nie, nie jest to powiazane z nieprawidlowym zdjeciem.

Wiesz w takim razie w czym tkwi problem lub co można zrobić? Miałam plik z którego kopiuję numer, odzyskiwanie nie działa. Wygląda na to, że więcej osób ma problem z tym na forum ale u mnie nawet odzyskiwanie nie działa (invalid entry info)

Napisano (edytowane)
19 minutes ago, duz said:

Wiesz w takim razie w czym tkwi problem lub co można zrobić? Miałam plik z którego kopiuję numer, odzyskiwanie nie działa. Wygląda na to, że więcej osób ma problem z tym na forum ale u mnie nawet odzyskiwanie nie działa (invalid entry info)

Nie wiem co robisz nie tak. Przewazajaca wiekszosc problemu ze sprawdzeniem nie ma. Co roku pojawia sie kilka osob, ktore ma problem i za kazdym razem okazuje sie to bledem uzytkownika.

Popros jakiegos znajomego zeby sprawdzil dla Ciebie. Moze zafiksowujesz sie na czyms czego druga osoba nie zrobi.