Skocz do zawartości

DV 2026 - wylosowany / nie wylosowany  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy została(e)ś wylosowana(y) w loterii DV-2026?

• TAK
      4
    • NIE
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie traccie nadziei! :) Ja wylosowalem w zeszlym roku startujac od DV2013 i pare dni temu dojechalismy z rodzina na Floryde w okolice Tampy/Clearwater :) W koncu sie uda!

Napisano
On 5/4/2025 at 5:45 PM, Xarthisius said:

Nie wiem co robisz nie tak. Przewazajaca wiekszosc problemu ze sprawdzeniem nie ma. Co roku pojawia sie kilka osob, ktore ma problem i za kazdym razem okazuje sie to bledem uzytkownika.

Popros jakiegos znajomego zeby sprawdzil dla Ciebie. Moze zafiksowujesz sie na czyms czego druga osoba nie zrobi.

Hmm dzieki ale wszytskiego już próbowałam, kopiowanie i wpisywanie ręcznie także. Znajomi też. Także nie sądzę że na tym etapie to już błąd użytkownika. Będę próbować kontaktować się z supportem. 
Widzę, że jednak kilka osób ma na tym forum ten sam problem. 

Napisano
3 minutes ago, duz said:

Hmm dzieki ale wszytskiego już próbowałam, kopiowanie i wpisywanie ręcznie także. Znajomi też. Także nie sądzę że na tym etapie to już błąd użytkownika. Będę próbować kontaktować się z supportem. 

Z supportem to znaczy z kim?

• Haha 1
Napisano

Dzisiaj postanowilem zalozyc tu konto bo mam mase pytan a nikogo w USA! Ale to jutro ide spac za duzo tych emocji nieprzespany dzien po majowce i kolosik jeszcze z rana jutro ale po krotce 3 próba biore udzial w loterii od kiedy skończylem 18 la dzisiaj widze komunikat. You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2026 (October 1, 2025 to September 30, 2026).Nawet zapomnialem o nim ale kolega ze studiow przypomnial pytajac sie i jak :D. Numer cutoff 23xxx jak dobrze rozumiem jest on w tzw safe range (rozmowa w amabsadzie najprawdopodbiej czerwiec/lipiec 2026 tak patrzac na lata poprzednie).Jutro będę bardzo aktywny.

• Like 2
Napisano
2 godziny temu, duz napisał:

Potwierdzam - miałem ten sam problem, choć kopiowałem numery dwóch zgłoszeń z emaila. Nie było możliwości pomyłki.

Udało mi się je sprawdzić klikając 'przypomnienie numeru' i tam podając wszelkie dane.

Napisano
11 minutes ago, Wielorybnik said:

Potwierdzam - miałem ten sam problem, choć kopiowałem numery dwóch zgłoszeń z emaila. Nie było możliwości pomyłki.

Udało mi się je sprawdzić klikając 'przypomnienie numeru' i tam podając wszelkie dane.

Jakby sie ktos chcial ze mna podzielic takim "nie dzialajacym" wydrukowanym do pdfa confirmation number na priva to chetnie bym spojrzal co serwer odpisuje. Tylko na tym forum jest to tak czesto wystepujacy problem, nie widzialem ani jednego zgloszenia nigdzie indziej...

Jak juz "przypomniales numer" to roznil sie czyms od tego, ktory masz zapisany?

Napisano
2 minuty temu, Xarthisius napisał:

Jakby sie ktos chcial ze mna podzielic takim "nie dzialajacym" wydrukowanym do pdfa confirmation number na priva to chetnie bym spojrzal co serwer odpisuje. Tylko na tym forum jest to tak czesto wystepujacy problem, nie widzialem ani jednego zgloszenia nigdzie indziej...

Jak juz "przypomniales numer" to roznil sie czyms od tego, ktory masz zapisany?

Z ciekawości spróbowałem zreprodukować problem w tym momencie, wszystko jest już ok.