Skocz do zawartości

DV 2026 - wylosowany / nie wylosowany  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy została(e)ś wylosowana(y) w loterii DV-2026?

• TAK
      8
    • NIE
      35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
14 raz HAS NOT BEEN SELECTED. Do zobaczenia za rok !
Strasznie przykro się czyta,że ktoś został wylosowany a ja znowu nie,i ma się nadal tę nadzieję,że może następnym razem uda sie. Ja już szósty raz i nic.

Sent from my SM-S916B using Tapatalk

Napisano

Glowa do gory - mi 5 lat temu udalo sie za 7 razem i przenioslem sie z UK do USA. W najgorszym mozliwym roku - kiedy zostala zawieszona emigracja legalna do USA dekretem ale sie udalo!

(programista na wakacjach na yt - nagrywam troche o zyciu w USA po DV)

pozdrawiam

Napisano
Glowa do gory - mi 5 lat temu udalo sie za 7 razem i przenioslem sie z UK do USA. W najgorszym mozliwym roku - kiedy zostala zawieszona emigracja legalna do USA dekretem ale sie udalo!
(programista na wakacjach na yt - nagrywam troche o zyciu w USA po DV)
pozdrawiam

No wiesz jak jakieś 20 mln ludzi z całego świata składa wniosek,to jest to naprawdę dla tych co zostali wylosowani ogromne szczescie,że zostali wylonieni sposrod 20 mln ludzi. Można tak być nie wylosowanym i przez 25 lat. Takze tego...W tym roku spróbuję w 1 lub 2 dzien wysłać zgloszenie,może się poszczęści. A zdjęcia robiłeś u fotografa,gdy składałeś ten ostatni wniosek?

Sent from my SM-S916B using Tapatalk