mr.stylo Napisano Niedziela o 13:01 Zgłoś Napisano Niedziela o 13:01 W dniu 3.01.2026 o 15:21, Xarthisius napisał: Nie jest to wymagane, ale zalecane. Drugim zaleceniem jest nie pokazywanie jezeli CO o to nie pyta. Czyli warto np mieć ze sobą akty notarialne posiadanych nieruchomości , oraz wszelakie dokumenty na inne aktywa ale wyskoczyć z tym dopiero jak ,, coś będzie na rzeczy z tym tematem " ? Cytuj
Xarthisius Napisano Niedziela o 19:13 Autor Zgłoś Napisano Niedziela o 19:13 6 hours ago, mr.stylo said: Czyli warto np mieć ze sobą akty notarialne posiadanych nieruchomości , oraz wszelakie dokumenty na inne aktywa ale wyskoczyć z tym dopiero jak ,, coś będzie na rzeczy z tym tematem " ? Nie, nie nalezy popadac ze skrajnosci w skrajnosc. Cytuj
mr.stylo Napisano wczoraj o 12:57 Zgłoś Napisano wczoraj o 12:57 A czy już gdziekolwiek i ktokolwiek zdał relację z wizyty w ambasadzie w obecnej ,,zawieszonej sytuacji ' ? Chodzi o to czy jest pobierana jak wcześniej opłata wizowa skoro jak wiadomo wiza nie może zostać wydana . Cytuj
andyopole Napisano wczoraj o 13:27 Zgłoś Napisano wczoraj o 13:27 Opłata nie jest za wizę lecz za rozmowę kwalifikacyjną, której odbycia oczekujesz. 1 Cytuj
Xarthisius Napisano wczoraj o 20:43 Autor Zgłoś Napisano wczoraj o 20:43 Cutoff na marzec EU 11000 (bez zmian) https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2026/visa-bulletin-for-february-2026.html Cytuj
aedaem2 Napisano 23 godziny temu Zgłoś Napisano 23 godziny temu Nie napawa to optymizmem ale cóż trzeba cierpliwie czekać Cytuj
krychu280 Napisano 10 godzin temu Zgłoś Napisano 10 godzin temu 13 godzin temu, aedaem2 napisał: Nie napawa to optymizmem ale cóż trzeba cierpliwie czekać Z jakim numerem wyczekujesz? Cytuj
mr.stylo Napisano 9 godzin temu Zgłoś Napisano 9 godzin temu 14 godzin temu, Xarthisius napisał: Cutoff na marzec EU 11000 (bez zmian) https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2026/visa-bulletin-for-february-2026.html To w zeszłym roku ,który zahamował na 23000 było na marzec 13tys . Raczej na scenariusz z 2021 nie ma co liczyć . Ten wpis to chyba moje pożegnanie z tym forum bo tylko cud by sprawił że mój numer 36k z malutkim ogonkiem by się załapał . ,,Lotto" 27 nie startuje .a jakieś 28 czy 29 to już dla mnie za późno ( mój wiek).... W każdym razie dziękuję, za wszystko czego się tutaj dowiedziałem, ludziom ,którzy chcieli się swoją wiedzą podzielić . Życzę wszelkiego powodzenia tym co mają ciągle szanse . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi