Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ktoś może pisał maila do ambasady? potrzebuje napisać by warszawa odblokowała moje ds260 ale nie wiem na jaki email wysłać, szukam i mam dwa

publicaccesswarsaw@state.gov 

lub support-poland@usvisascheduling.com

publicaccesswarsaw@state.go

• 2 tygodnie później...
Napisano

mam problem i nie za bardzo wiem jak go rozwiązać. 

od 30 kwietnia wysyłam maile na support-poland@usvisascheduling.com by odblokowali mi ds260, telefonicznie lipa nie da się dodzwonić, potrzebuje odblokować by dodać żonę, a rozmowę mamy na 18 maja, wiec czas leci, przez to nie mogę tez zrobić rejestracji w ustravel.... jakieś propozycje jak to załatwić

Napisano (edytowane)
18 minutes ago, franz_maurer said:

dobra, problem sam się rozwiązał, ale mam kolejne pytanie o rejestrację w ustravel, rejestruje się tylko osoba która wygrała loterie? i tam nie ma informacji o osobach dodatkowych? 

Rejestrujesz cala rodzine. Podpinasz pod swoja aplikacje. Kazda osoba powinna otrzymac swoj numer identyfikacyjny (I kod kreskowy). Jezeli nie widzisz takiej opcji bo wczesniej zarejestrowales tylko siebie, to znowu czeka Cie support...

Edytowane przez Xarthisius
Napisano

Ogólnie to oni mają niezły burdel w tym suport/ambasada. 
Suport odpisuje raz na 2 tygodnie, z ambasady telefon kim jestem, po wytłumaczeniu że dostali kilka maili żeby odblokować DS 260 mojej żony by mnie dopisać jako męża, to nie odblokowali jej i w ds260 dalej widnieje jako singiel, ale jednocześnie otworzyli nowy DS260 do wypełnienia dla mnie. 
na ustravel widnieje tylko moja żona. Ale chyba teoretycznie mógłbym założyć swoje konto i tam się zarejestrować? Czy to tak nie działa 

Napisano
6 minutes ago, franz_maurer said:

na ustravel widnieje tylko moja żona. Ale chyba teoretycznie mógłbym założyć swoje konto i tam się zarejestrować? Czy to tak nie działa 

Nie wiem jak ten serwis dziala. Pytanie czy Zona ma opcje podpiecia dependents?

Na ich stronie jest napisane tak czy inaczej cos takiego: NOTE: If you registered any dependents under your profile, contact our support team to obtain their UID numbers. 

[1] https://www.ustraveldocs.com/pl/en/document-delivery-iv