mr.stylo Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Xarthisius napisał: BTW ktos z Was rozwaza udzial w pozwie? Raczej nikt przy zdrowych zmysłach . Cytuj
Xarthisius Napisano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 6 minutes ago, mr.stylo said: Raczej nikt przy zdrowych zmysłach . Nie bardzo rozumiem Twoja wypowiedz. W watku obok piszesz, ze za GC oddalbys lewa nerke, a pomysl pozwu jest niedorzeczny? Jezeli ktos skorzystal na pozwach w DV20 i DV21 to byli to wlasnie named plaintiffs. Nie to, ze namawiam, tylko staram sie zrozumiec... Edytowane 1 godzinę temu przez Xarthisius Cytuj
mr.stylo Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Xarthisius napisał: Nie bardzo rozumiem Twoja wypowiedz. W watku obok piszesz, ze za GC oddalbys lewa nerke, a pomysl pozwu jest niedorzeczny? Jezeli ktos skorzystal na pozwach w DV20 i DV21 to byli to wlasnie named plaintiffs. Nie to, ze namawiam, tylko staram sie zrozumiec... Powiem tak - mam dość sądów . Całkiem niedawno wygrałem z PKO , wcześniej z PLAY , za mna proces zbiorowy z firmą która kęciła wałki na budowach .... kiedyś trzeba sobie dać na luz . Czy dałbym ,,się pokroić" - raczej nie - prędzej gold card zakupię jak będę zmuszony i parcie na USA mi nie minie . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi