Skocz do zawartości

Kto do primm??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

W Boomtown nie pracowalam ale znajomi pracowali... Tak zgadza sie w Reno to tylko autobus, taksowka lub rower jak sobie kupisz :D .

Napisano

mozesz dać kontakt na gg do kogoś kto tam pracował? napisz prosze jak najwiecej co wiesz o boomtown międzyinnymi jak finansow wyszłi twoi znajomy z pracy tam

Napisano

Aaa i jeszcze jak sie mieszkalo gdzies blisko centrum to pol biedy, ale jak w jakichs apartamentach gdzies na bokach, to najpierw trzeba bylo dojsc do busa z 15 min. a potem jazda do Boomtown. Ale byli tez tacy co tam pracowali i mieli 2nd prace w innym kasynie, przy czym w domu spali w ogole albo rzadko, ew. na przerwach czy w kibelku kimneli sie od czasu do czsu ale ile tak mozna :roll: ? Ehhh w Reno kazdy lata tylko za kasa, a Polak Pokakowi wilkiem,bo kazdy chce miec 2 prace i nadgodziny, a tego niestety w nadmiarze nie ma...

Napisano

Z tego co wiem to atmosfera pracy w Boomtown dosc przyjazna,choc wiadomo wszedzie trafia sie mniej lub wiecej palantow, ale ogolnie kolega byl zadowolony, z kasa tez bylo OK, choc wiadomo to zalezy od pozycji, ktora znow zalezy od ang., no i od szczescia... Nr gg niestety jak na razie nie moge Ci dac, bo nie wiem,czy kolega by sobie tego zyczyl, jak z nim pogadam i wyrazi zgode to Ci przekaze jego nr gg.

Napisano

Znam kilka osob, ktore byly w Primm, np. moj kumpel mial tylko tam prace (jako slot, przylecial do Vegas ok.15 czerwca) i nadgodziny, wyjazd zwrocil sie w 100%+ nadwyzka, nawet dziewczyny, ktore przyjechaly tam dopiero w polowie sezonu jako housekeeper duzo zarabialy,no bo tam sa juz inne stawki i inne napiwki :D Nooo i duzo nasluchalam sie o super imprezach :D

Napisano

potrafiłaś być wymienić które miejsce jest lepsze bo różnymi względami primm czy boomtown?

np

primm jest lepszy od boomtown bo lepsze zarobki i bardziej imprezowe życie

boomtown lepszy bo tańsze życie bliżej do pracy? podjeła byś się klasyfikacji które miejsce w których kategoriach jest lepsze?

Napisano

Jesli chodzi o dojazd do pracy to jest on potrzebny i w B. i w P., jesli chodzi o imprezy i bardziej "swiatowe" zycie to na pewno Las Vegas-pod tym wzgledem Reno to dno z jedna w miare fajna impreza, ktora jednak juz po kilku wizytach sie nudzi (chociazby ze wzgledu na te same piosenki puszczane co impreze)... Zalezy kto co lubi-duze miasto z barwnym zycie, czy duza wioske :D A jesli chodzi o koszty mieszkania, zakupow itp.to ceny sa podobne, a nawet w Vegas kupila kilka fajnych ciuchow taniej niz bym za nie zaplacila w Reno. Aaa i w LV latwiej znalezc jakies hmmm szerokosciowo mniejsze rozmiary np.spodni, bo po prostu jest wiekszy wybor i wieksze rozproszenie Polakow. Jesli chodzi o wyzywienie, to tez jest w kazdym kasynie - bez wzgledu na miejsce.

Napisano

więc ty pewnie jak byś miała podjąć decyzje wybrała być vegas? mi tak bardzo na imprezach nie zależy bo myśle że imprezowanie w usa to strata czasu imprezować można w polsce, czyli uważasz że w primmie zarabia się więcej? a nie wiesz może gdzie łatwiej drugą prace znaleść? bo wydaje mi się że w vegas które jest bardziej chłonne na siłe roboczą niż reno tylko słyszałem opinie że w vegas o wiele chętniej przyjmują do pracy amerykan niż internationali

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...