Skocz do zawartości

Kto do primm??

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Bedzie ciekawie i wesolo... Jak co roku:) jak tylu polakow sie wybiera to inczej byc nie moze - z roku na rok coraz ciekawiej, hmmm :)

Jedziesz w tym roku ?

• Odpowiedzi 222
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
jade, jade :) Duzo osob wraca, to wciaga... Zobaczymy co w tym roku Las Vegas i primm nam zgotuje :D)

a możesz powiedzieć jak będziesz kombinować z mieszkaniem? czy na miejscu będziesz szukać? czy juz coś wcześniej nakręcać będziesz?

Napisano
jade, jade :) Duzo osob wraca, to wciaga... Zobaczymy co w tym roku Las Vegas i primm nam zgotuje :D)

Masz racje i to bardzo wciaga, dlatego wracam tam.

Kiedy jedziesz i skąd jesteś ? :(

Napisano

ja jestem z Krakowa, tzn. tu studjuje :) Bede leciec chyba 3-go czerwca, ale to moze sie jeszcze zmienic:) A co do mieszkania, to przede mna leci juz kilka osob, wiec moze one juz cos zdolaja znalezc... jesli nie to i tak nie bedzie problemu, bo duzo apartamento bedzie wolne. Kwestia tylko jest taka jak daleko od przystanku, jaka cena i jak duze :D Zobaczymy co bedzie... w zeszlym roku pojechalam na gotowe (za co bardzo wdzieczna jestem moim znajomym:)) Szukanie mieszkania trudne nie ejst, choc samochod do tego jest niezbedny - czasem trzeba prad podlaczyc, czasem nie... Wszystko zalezy od dobrej woli wynajmujacych i od odrobiny szczescia - jak to zwykle w zyciu bywa :() Pozdrawiam!

Napisano

to faktycznie miałaś szczęście;) mnie intresuje kwestia czy jak się dojedzie do LV do czy odrazu tego samego dnia da się znaleść mieszkanie czy trzeba na kilka dni zamieszkać w jakimś hotelu i podczas tych kilku dni szukać mieszkania? powiedz mi jeszcze dwie rzeczy czy w primm są jakieś specialne uniformy które oni dają każdemu do pracy czy trzeba określony uniform kupić? i druga sprawa jak się ma SSN to po jakim czasie od zgłodzenia się do nich rozpczyna się prace?

Napisano
ja jestem z Krakowa,

W zeszłym roku było sporo ludzi z Krakowa aż sie zdziwiłem.

Może leć 7 czerwca jak sie może coś jeszcze zmienić. :)

Własnie też bede szukał mieskzania blisko przystanku, może coś znajde jeszcze na Swenson.

Pozdrawiam.

Napisano

uniformy sa, casem trzeba tylko miec czane spodnie:) co do mieszkania - hmm, czasem jednego dnia cos znjadziesz... jak zwykle - szczescie:)) Mo a co do mieszkania - chyba wole Tropicane :))

Napisano
uniformy sa, casem trzeba tylko miec czane spodnie:) co do mieszkania - hmm, czasem jednego dnia cos znjadziesz... jak zwykle - szczescie:)) Mo a co do mieszkania - chyba wole Tropicane :))

A co powiesz o Harbor, podobno jeden wielki syf, nie byłem tam słyszałem tylko z opowiadan ludzi ktorzy tam mieszkali.

Radzą unikać tego miejsca. :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...