kzielu Napisano Poniedziałek o 18:23 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 18:23 58 minutes ago, katlia said: Przeciez wszyscy ktorzy maja odrobine rozumu wiedzieli ze to sie stanie. Mowilismy o tym w 2016, 2020, 2024. Ale wiele ludzi - w tym Polacy - smieli sie z naz, ze histeryzujemy, ze jestesmy kominisci itp. Ja nadal twierdze: you live by trump, you die by trump. Kraj go wybral, i ma. Niestety caly świat go tez ma. Imigranci i potencjalni imigranci ktorzy miedzy innymi na tym forum wypowiadali sie przychylnie tej administracji na zawsze beda na moim absolutnym topie najwiekszych geniuszow w historii, razem w wieloma zwyciezcami nagrody Darwina. 1 Cytuj
andyopole Napisano Poniedziałek o 18:52 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 18:52 26 minut temu, kzielu napisał: Imigranci i potencjalni imigranci ktorzy miedzy innymi na tym forum wypowiadali sie przychylnie tej administracji na zawsze beda na moim absolutnym topie najwiekszych geniuszow w historii, razem w wieloma zwyciezcami nagrody Darwina. Prosze Pana, wiecej szacunku dla Ukochanego Przywodcy. Z okazji urodzin wladcy benzyna potaniala o 30 centow na mojej gas station! Vive la Imperatore!!! 2 Cytuj
kzielu Napisano Poniedziałek o 19:32 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 19:32 39 minutes ago, andyopole said: Prosze Pana, wiecej szacunku dla Ukochanego Przywodcy. Z okazji urodzin wladcy benzyna potaniala o 30 centow na mojej gas station! Vive la Imperatore!!! Do jakis $6 za galon ? Cytuj
andyopole Napisano Poniedziałek o 20:15 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 20:15 (edytowane) 43 minuty temu, kzielu napisał: Do jakis $6 za galon ? Eee tam, dzieki milosciwie nam panujacemu, dzisiejsza cena $4.65/gallon. edit: tylko kiedys przy cenie za barylke 60$ benzyna nie kosztowala wiecej jak $2.99/gallon. Edytowane Poniedziałek o 20:17 przez andyopole Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi