centuszy Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 witam zapomnialas tylko dodac ze beach express przyjedzie tylko wtedy jesli bedzie chetnych przynajmniej 7 osob czy jakos tak. Koszt przejazdu z NYC do OC to 69zielonych. Tu macie link do tej firmy przewozowej http://www.beach-express.com pozdrawiam ----------------------------- 1 czerwiec New York ---> Ocean City [/url]
dayerrr Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Witam wszystkich Rowniez i ja w tym roku zaliczam debiut w USA. Lece do Ocean City 24 czerwca :Poznań-Frankfurt-NY. Przegladajac opinie odnosnie samego miasta ,odnosze wrazenie ze to byl dobry wybor:)Problemem rzeczywiscie moze byc tylko second job.Ocean City to typowo turystyczny region i strasznie zageszczenie studentow z calego swiata:)Jednak jestem pozytywnie nastawiony! Proponuje stworzyc w OC ''ekipe imprezowiczow" Forumowiczki Innies i Bozka zapewniaja ze sa dobre kluby,takze nic tylko czekac:) Pozdrawiam dayerrr85@wp.pl
awkm Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 do ekipy imprezowej zawsze sie podłączam (ja i pare osób ze mną) ;-D chętnie troszke mnie pomartwiliście odnośnie 2nd job i wogóle mnóstwa ludzi, że tam jest .hmm ale myśle że damy rade, wylot Okęcie>frankfurt>NYC a potem spontan 14.06 yeeah pozdro
centuszy Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Witam jesli chodzi o druga prace to rzeczywiscie ciezko ja tam znalezc w polowie czerwca juz. Ja jednak po ciezkich poszukiwaniach znalazlem. W OC jest bardzo duzo ruskich wiec oni "zabieraja" nam prace a pracodawcy wola czaem zatrudnic rosjanina bo jest mniej wymagajacy jesli chodzi o zarobki. jesli chodzi o kluby to polecam Secrets!!! Najlepszy wedlug mnie choc jest jeszcze i pare innych rownie dobrych jak Feagers albo Padock pozdrawiam --------------------------- 1 czerwiec WAW-->NYC-->OC
rypson Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 w srode bez waru nkowo polecan Harpoon Hannas na imprezy, a jesli chodzi o druga prace troche trzeba pochodzic w czerwcu ale jakis part tiem zawsze sie znajdzie....
EtEr Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 LEJK - dobre czy polacy beda w OC ??? W tym roku jesli dobrze licze moze byc nawet ... 50 osób. ktoś bedzie w OC z WAS? 1raz, 10? bylem widzialem znowu jade, tak zle bylo jakby co - mceter@gazeta.pl albo na forum. mail czesciej sprawdzam .
rypson Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 Pierwszy raz w OC bylem 8 lat temu pozniej 4 lata temu przyjechalem do pracy... cale wakacje... Polowa w Harpoon Hannas a pozniej w The Wharf... i tak przec kazde wkacje praca w The Wharf... az do zeszlego roku... po wakacjach zostalem na caly rok... i bylem tu cala zime... oj OC zima... uuu opowiadac a opowiadac.... zostawilem najwspanialsze miasto siwata po kilku latach spedzonych tam dla tej jednej zimy w Ocean City MD... ale fajnie bylo teraz znowu wakacje a po wakacjach znowu wracam do NY bo chyba nie wytrzymam tu zimy: P UWAGA UWAGA!! DLA FACETOW KTORZY SZUKAJA DRUGIEJ PRACY: PO PRZYJEZDZIE DO OCEAN CITY ODEZWIJCIE SIE DO MNIE !!! PRACA NA 128st OD 4 LUB 5 DO 11-12 NIESTETY TYLKO NA ZMYWAKU TO MOGE ZAPEWNIC EWENTULANIE WEDLUG POTRZEB NA KUCHNI Z NAPRAWDE FAJNYMI LUDZMI, ZERO POSPIECHU PELEN LUZIK I MILA ATMOSFERA !!! PELNE ZYWIENIE JESZ ILE CHCESZ !!, NAPRAWDE MILE MIEJSCE PRACY PLUS NA LABOR DAY BONUS OK $500 PO PRZEPRACOWANIU CALYCH WAKACJI DZIEWCZYNY: TYLKO Z PERFEKCYJNA ALE TO NAPRAWDE PERFEKCYJNA ZNAJOMOSCIA ANGIELSKIEGO, PRACA W SKLEPIE Z OBSLUGA CARRY OUT GODZINY DO OBGADANIA PROSZE WSZYSTKICH CHETNYCH O KONTAK TYLKO I WYLACZNIE PO PRZYJEZDZIE DO OCEAN CITY I TYLKO ZDECYDOWANI I CHETNI DO PRACY CALE WAKACJE !!!!
GoHaF Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 a ja mam pytanie do Rypsona: chcemy się dostać z OC do Bethany Beach DE , kursują tam jakieś autobusy...? co do dojazdu z NYC mozna zakombinować telefonicznie i greyhound jest za 32$ od osoby a bodajże z kartą ISIC chyba taniej , jak ktoś kupuje bilet na ostatnia chwilę 57$ ja też jadę PRZEZ OC właśnie greyem za tydzień.... zaraz ktoś mi napisze że grey jest dla marginesu/niebezpiecznie czy co tam ... - od razu piszę że nie raz jeździłam tym środkiem transportu i było bezproblemowo.. chyba że się ma przesiadki ale na szczęcie nie ma - bo jest bezpośrednio o 8.00 - OC 15.00 jakoś tak
agatenka Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 Z Ocean City do Bethany Beach kursują autobusy Dart. Tutaj masz główną stronę http://www.dartfirststate.com/ O ile się nic nie zmieniło bilet kosztuje 1$, Z OC do BB to kurs nr 208 tutaj masz rozkład Pozdrawiam
rypson Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 przewalona sprawa jezdzic do pracy autobusem do BB i spowrotem niby niedaleko... ale ten rozklad taki nijaki....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.