Derche11 Napisano Poniedziałek o 22:36 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 22:36 W dniu 14.12.2025 o 12:24, lukas1189 napisał: Czesc wszystkim Pytalem juz kilku ludzi co mysla o wyjezdzie do USA i od kazdego inna odpowiedz . Wiec znalazlem sie tutaj A wiec , mieszkamy pracujemy i wychowujemy dzieci w niemczech , ale nas czas tu dobiega konca , planujemy sprzedac dom i wrocic ..... no wlasnie i tu jest wlasnie pytanie czy polska czy moze usa. Jak ewetualnie zabrac sie do wyjazdu , jak legalnie wyemigrowac do USA , czy ma to wogole sens ??? Dziekuje za odpowiedz Podczas planowania tak dużych życiowych kroków i rozkminiania scenariuszy przyszłości, człowiek lubi czasem dla odmiany sprawdzić swoje szczęście na https://1xbett.com.pl/ i na chwilę zresetować głowę Pozdrawiam Cześć. Moim zdaniem najpierw warto odpowiedzieć sobie na pytanie, dlaczego konkretnie USA, bo przy rodzinie i dzieciach przeprowadzka za ocean to jednak spora rewolucja. Jeśli chodzi o legalną emigrację, to nie ma jednej prostej ścieżki – wszystko zależy od Waszej sytuacji: zawodu, wykształcenia, znajomości języka, wieku, kapitału itd. Na pewno nie sprzedawałbym domu w Niemczech, zanim nie mielibyście ogarniętej konkretnej podstawy pobytu w USA. Jeżeli macie możliwość, spróbowałbym najpierw pojechać tam na dłużej, zobaczyć kilka różnych stanów i przede wszystkim sprawdzić koszty życia, szkoły dla dzieci, ubezpieczenie zdrowotne i rynek pracy. USA może być super miejscem do życia, ale dużo zależy od tego, gdzie konkretnie traficie i z czego będziecie się utrzymywać. Cytuj
mcpear Napisano wczoraj o 01:47 Zgłoś Napisano wczoraj o 01:47 Kolejny archeolog i jego 7 centów w tokenach 1 2 Cytuj
mr.stylo Napisano wczoraj o 08:35 Zgłoś Napisano wczoraj o 08:35 6 godzin temu, mcpear napisał: Kolejny archeolog i jego 7 centów w tokenach To nie archeolog w takiej formie jaką masz na myśli . To nowe mody botów SI - ujawniają się na wszelkich forach i grupach dyskusyjnych na FB . Od prostych wpisów - cześć chciałem się przywitać i udostępnić zrobione przez siebie zdjęcie, po właśnie niby takie merytoryczne odpowiedzi na zadane pytania . Forma tego wpisu w 100% pokrywa się z odpowiedzią jaką uzyskasz od czata GPT . Nie da się tego wyłapywać w lot jeżeli nie ma się z tym zbyt wiele do czynienia . Przy dłuższym obcowaniu ta niby ,,ludzkość "zaczyna aż w oczy razić. Cytuj
kzielu Napisano wczoraj o 11:07 Zgłoś Napisano wczoraj o 11:07 2 hours ago, mr.stylo said: To nie archeolog w takiej formie jaką masz na myśli . To nowe mody botów SI - ujawniają się na wszelkich forach i grupach dyskusyjnych na FB . Od prostych wpisów - cześć chciałem się przywitać i udostępnić zrobione przez siebie zdjęcie, po właśnie niby takie merytoryczne odpowiedzi na zadane pytania . Forma tego wpisu w 100% pokrywa się z odpowiedzią jaką uzyskasz od czata GPT . Nie da się tego wyłapywać w lot jeżeli nie ma się z tym zbyt wiele do czynienia . Przy dłuższym obcowaniu ta niby ,,ludzkość "zaczyna aż w oczy razić. Slaby ten bot, widac ze AI ma jeszcze dluga droge przed soba. W poprawnej polszczyznie zaczyna sie od "Witam". 2 1 Cytuj
agatenka Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu Ja nie z tych “technicznych”.. więc jak prostemu człowiekowi wytłumaczy mi ktos jaki jest cel takich bot’owych postow ? Cytuj
Xarthisius Napisano 5 minut temu Zgłoś Napisano 5 minut temu 1 hour ago, agatenka said: Ja nie z tych “technicznych”.. więc jak prostemu człowiekowi wytłumaczy mi ktos jaki jest cel takich bot’owych postow ? Jak kazdy scam: zdobyc "zaufanie", a potem probowac cos sprzedac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi